Ποια διάσημη μαμά πήρε παπούτσια αξίας 230 δολαρίων στο μωρό της;

Ποια διάσημη μαμά πήρε παπούτσια αξίας 230 δολαρίων στο μωρό της;

Όταν η ματαιοδοξία μπορεί να γίνει πραγματικά πολύ εκνευριστική.

article-2108009-11F6E54E000005DC-636_634x680
article-2108640-11FACDAB000005DC-471_306x382

Το ότι οι διάσημοι γονείς του Hollywood έχουν την τάση να κακομαθαίνουν τα παιδιά τους από μικρή ηλικία και να τους αγοράζουν πράγματα που ενήλικες άνθρωποι δεν θα καταφέρουν να πάρουν ποτέ στη ζωή τους, είναι κάτι που λίγο πολύ το ξέρουμε και το βλέπουμε να συμβαίνει συνέχεια. Πάρτε για παράδειγμα την Suri Cruise. Από την άλλη, υπάρχουν και διάσημοι γονείς που συμπεριφέρονται στα παιδιά τους όπως ακριβώς πρέπει: σαν συνηθισμένα παιδιά με συνηθισμένες ανάγκες και μεγαλώνοντάς τα με υγιή και φυσιολογικό τρόπο, δημιουργώντας έτσι μερικές από τις πιο γλυκές και ευτυχισμένες οικογένειες της showbiz. Πάρτε για παράδειγμα την οικογένεια Ben Affleck – Jennifer Garner.

Η πιο διάσημη και απαιτητική στυλίστρια του Hollywood, που έχει ντύσει και ντύνει μόνο τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz, δεν θα μπορούσε παρά να άνηκε στην πρώτη κατηγορία. Με τη διαφορά πως, έτσι όπως πάει, μάλλον σε λίγο καιρό θα έχει δημιουργήσει μια νέα ομάδα celebrity γονιών που θα δίνουν νέο νόημα στις λέξεις «ματαιοδοξία» και «ψώνιο».



Ο λόγος φυσικά για την Rachel Zoe, η οποία έφερε πριν από ένα χρόνο στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον μικρό Skylar, και έκτοτε δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα καπρίτσια της. Τελευταίο της κατόρθωμα, η extravagant αγορά που έκανε για τον μικρό γιο της: ένα ζευγάρι δερμάτινα μοκασίνια του οίκου Gucci, αξίας 230 δολαρίων


Ακόμα και αν σκεφτόμασταν πως, εντάξει, και η Beyonce με τον JayZ έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα για την Blue Ivy, και πως 230 δολάρια για την Zoe αντιστοιχούν σε 20 ευρώ για τον μέσο άνθρωπο, το γεγονός πως εδώ και ένα χρόνο την παρακολουθούμε να ντύνει τον μικρό Skylar είτε σαν μικρογραφία μοντέλου (στην καλύτερη) είτε σαν παππού, να τον εκπαιδεύει από μια τόσο τρυφερή ηλικία για τις πασαρέλες και τα πάρτυ, και αντί να τον πηγαίνει μια βόλτα στο πάρκο να τον τρέχει από κατάστημα σε κατάστημα της 5th Avenue, συγχωρείστε μας, αλλά κάποιος μάλλον πρέπει να της δώσει ένα γερό χαστούκι μήπως και συνέλθει. Και να σκεφτεί κανείς πως ο αξιολάτρευτος μπέμπης έχει μοιράσει τόσα γλυκά χαμόγελα μέσα στον ένα χρόνο ζωής του, όσα δεν έχει η μαμά του στα 40 της χρόνια.