Κατερίνα Στικούδη: «Όποιος θέλει να συγκατοικήσει μαζί μου πρέπει να κάνει υπομονή»

Κατερίνα Στικούδη: «Όποιος θέλει να συγκατοικήσει μαζί μου πρέπει να κάνει υπομονή»

Ανοίχτηκε για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή και μίλησε στην εκπομπή «Βράδυ» για το πως αρέσουν οι γυναίκες στους άνδρες και πως η ίδια αντιμετωπίζει έναν θυελλώδη έρωτα  στην ζωή της που μπορεί να κρύβει μέσα πολύ πάθος αλλά και ζήλια.

«Εγώ πιστεύω ότι οι πιο ζουμερές γυναίκες είναι και πιο σέξι, αρέσουν στους άντρες πιο πολύ» ανέφερε η εντυπωσιακή κοπέλα που η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα λόγω του γυμναστηρίου που κάνει έχει λίγο περισσότερο όγκο. Για το νέο της ξεκίνημα στον χώρο του τραγουδιού που έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και ειδικά το τελευταίο της κομμάτι ακούγεται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, είπε: «Έγινε χρυσός και ο δίσκος, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω, είμαι στην Universal τα τελευταία δύο χρόνια, ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα και χαίρομαι, είμαι ευγνώμων με το πώς έχουν έρθει», ενώ όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος την ρώτησε αν δηλώνει μόνο τραγουδίστρια- παρουσιάστρια-μοντέλο, η Κατερίνα Στικούδη χωρίς να ψαρώσει όπως θα το λέγαμε λαϊκά ανέφερε : «Δεν κατάλαβα, γιατί πρέπει να απολογούμαι; Συγνώμη, αν αύριο εγώ ξυπνήσω και θέλω να ασχοληθώ με ιατρικά εργαστήρια, θα πρέπει να βγω να απολογηθώ; Τώρα θέλω να κάνω αυτό, γιατί αυτό νιώθω;».

Για την προσωπική της ζωή έδωσε μια ενδιαφέρουσα γνώμη και μίλησε με παράδειγμα που μάλλον είχε η ίδια πριν λίγο καιρό: «Αν είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου, που δεν του αρέσει αυτό που κάνω και θυμώνει και με ζαλίζει δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε» και πρόσθεσε : «Εμένα μου αρέσει η μοναξιά μου. Όταν είμαι μόνη μου στο σπίτι, είμαι καλά. Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ στη ζωή μου. Όποιος θέλει να μείνει μαζί μου θα κάνει υπομονή». Είναι εκρηκτική, αφοπλιστική , σέξι και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει και ας μην είναι όλοι fun της.