Η Victoria Beckham προτιμά να πεθάνει από το να τη δούμε με φόρμες

Η Victoria Beckham προτιμά να πεθάνει από το να τη δούμε με φόρμες

Το fashion icon δήλωσε πως δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να τη δούμε ποτέ με αθλητικά ρούχα.

victoriabeckhamonmadamefigaromagazine

Τα χρόνια που η Victoria Beckham ήταν μέλος των Spice Girls και ονομαζόταν «Posh Spice», ενώ οι εμφανίσεις της και οι στυλιστικές της επιλογές ήταν περισσότερο «trash» («σκουπίδια») παρά «posh» («σικ»), έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η Victoria έχει μεταμορφωθεί πλέον σε ένα από τα απόλυτα fashion icons της showbiz, με δική της σειρά ρούχων που ντύνει την αφρόκρεμα των σταρ και αψεγάδιαστη παρουσία όπου κι αν εμφανίζεται. Και απ' ότι φαίνεται, δεν έχει σκοπό να αφήσει ποτέ κανέναν να θυμηθεί το παρελθόν της.



Η Victoria είναι το κεντρικό πρόσωπο του τελευταίου τεύχους της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού Madame Figaro, το οποίο της αφιερώνει δύο εξώφυλλα και εκτενή συνέντευξη. Μέσα από αυτή τη συνέντευξη, λοιπόν, η σύζυγος Beckham κάνει μια βαριά κι ασήκωτη δήλωση, η οποία δεν αφήνει και πολλά περιθώρια συζήτησης.

«Δεν θα με δείτε ποτέ στον δρόμο με φόρμες. Αγαπώ τη μόδα υπερβολικά πολύ για να φορέσω φόρμες!», είπε η Victoria και πάτησε το Louboutin της με δύναμη στο παρκέ.

Δεν ήταν όμως μόνο οι αθλητικές φίρμες που τα έβαψαν μαύρα με αυτή τη δήλωση της Victoria αλλά και η εταιρεία Ugg με τις γνωστές και στην κουτσή Μαρία, πλέον, μπότες της. Γιατί η Victoria συνέχισε με μια εξίσου βαρυσήμαντη ανακοίνωση: «Το ίδιο ισχύει και για τις μπότες Ugg. Τις φοράω μόνο όταν είμαι στο σπίτι».

Κοινώς, κυρίες μου, ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Όποια θεαθεί ξανά με φόρμες ή μπότες Ugg στον δρόμο, ακόμα και στο μπαλκόνι του σπιτιού της, θα μπει στα μαύρα κατάστιχα της μόδας και θα θεωρηθεί αυτόματα άσχετη και ανίδεη σε ότι αφορά το σωστό στυλ. Α, όλα κι όλα, η Victoria μίλησε.

Όσο για εμάς, με όλο τον σεβασμό απέναντι στο πρόσωπό της, θα συμβουλεύαμε την κ. Beckham να χαλαρώσει λίγο, να φορέσει κανένα flat παπουτσάκι και να αρχίσει να σκάει κανένα χαμόγελο, γιατί τη μόδα μπορεί να αγάπησαν πολλοί, τους ξινούς με-το-ζόρι γκουρού της, όμως, κανένας.