H Eva Mendes θέλει τον Ryan Gosling πίσω...

Γωγώ Φούντα
H Eva Mendes θέλει τον Ryan Gosling πίσω...

Μέχρι και baby sitting κάνει για χάρη του!

Την περασμένη βδομάδα ξένα έντυπα, με αφορμή το ταξίδι του διάσημου ηθοποιού Ryan Gosling στην Ν. Αφρική και τα τρυφερά τετ-α-τετ του με μοντέλο εκ Γερμανίας, έκαναν λόγο για επικείμενο χωρισμό του από την επίσης διάσημη αγαπημένη του Eva Mendes. Λίγες μέρες μετά, ωστόσο, οι εκπρόσωποι της χυμώδους λατίνας διαψεύδουν τις εν λόγω φήμες και υποστηρίζουν ότι ο Ryan «ξενιτεύτηκε» όχι για να αποφύγει την Eva, αλλά για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομο του στενού περιβάλλοντός της, η Eva είναι τόσο ερωτευμένη με τον Ryan που είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει κάθε επιθυμία της για γάμο μόνο και μόνο για να είναι μαζί του. Μάλιστα για να του αποδείξει την αγάπη και τον έρωτά της προσφέρθηκε να κάνει... baby sitting στο αγαπημένο του κουτάβι, George, όσο αυτός θα είναι απασχολημένος με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Ο Ryan σκόπευε να ζητήσει από τους φίλους του να προσέχουν το σκύλο αλλά προσφέρθηκε η Eva. Το γεγονός ότι δέχτηκε σημαίνει πολλά γιατί δε θα άφηνε ποτέ το αγαπημένο του κατοικίδιο στον οποιοδήποτε».

Και μπορεί οι φίλοι του Ryan να μην εγκρίνουν την αγαπημένη του γιατί τη θεωρούν πολύ... Χολυγουντιανή για το «φιλαράκι» τους, αλλά η μαμά του στην κυριολεξία τη λατρεύει! Και επιπλέον, είναι και το άτομο που επηρεάζει το... γιόκα της περισσότερο από τον καθένα. Βέβαια μετά τις δηλώσεις της Eva ότι δεν την ενδιαφέρουν οι γάμοι και τα δαχτυλίδια δεν ξέρουμε κατά πόσο η αγάπη της μαμάς Gosling θα συνεχίσει να υφίσταται, αλλά έχουμε αρκετή υπομονή για να δούμε πως θα καταλήξει ο πολυσυζητημένος έρωτας των δύο star...