Τι ζητά η Έλενα Παπαρίζου απο τον Τόνυ Μαυρίδη με το εξώδικο που έστειλε;

Τι ζητά η Έλενα Παπαρίζου απο τον Τόνυ Μαυρίδη με το εξώδικο που έστειλε;

Και η κόντρα αυτή μεγαλώνει. Μπορεί να έζησαν μαζί για πολλά χρόνια σαν παντρεμένοι, αλλά πολλά είναι τα προβλήματα που έφερε ο απρόσμενος χωρισμός τους που αναστάτωσε την showbiz. Η Έλενα Παπαρίζου έστειλε νέο εξώδικο και διαβάστε τι ζητά από τον Τόνι.  

Η τραγουδίστρια και ο δικηγόρος της, μέσα από το νέο αυτό εξώδικο, στέκονται σε τρία σημεία και τονίζουν χαρακτηριστικά:

Πρώτον, η τραγουδίστρια ζητά τον λόγο από τον Τόνυ Μαυρίδη που την καλεί σε συνάντηση ενώ γνωρίζει πως βρίσκεται στη Σουηδία για επαγγελματικούς λόγους.

Δεύτερον, ενημερώνει την άλλη πλευρά ότι δεν θα συνεχίσει να πληρώνει το δάνειο του κοινού τους σπιτιού και όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες όσο εκείνος διαμένει σε αυτό.

Τρίτον, καλεί τους δικηγόρους και των δύο πλευρών να ορίσουν από κοινού νέα ημερομηνία συνάντησης για να διαπραγματευτούν τις οικονομικές τους διαφορές.

Η τραγουδίστρια, μετά τον χωρισμό, μάζεψε τα πράγματά της και μετακόμισε σε ένα πολύ στενό πρόσωπο της οικογένείας της. Στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι, όσο συζούσαν, μένει πλέον μόνος του ο Τόνυ. Ιδιαίτερη εντύπωση μας κάνει, πάντως, το γεγονός ότι η διεύθυνση κατοικίας που αναγράφεται στο εξώδικο που έστειλε η τραγουδίστρια αντιστοιχεί στη μεζονέτα της Γλυφάδας. Ένα σπίτι έχει μπει πλέον στην μέση και μπορεί η τραγουδίστρια να είναι στην Σουηδία, αλλά δεν αφήνει να μείνει πίσω αυτή η ιστρορία που ξεκίνησε απο τον ίδιο τον Τόνυ Μαυρίδη. Μακάρι να μιλήσουν, να ευχηθούμε εμείς, και να βρεθεί μια χρυσή τομή.