Χρήστος Φερεντίνος: Εξηγεί γιατί οι τηλεθεατές παρακολουθούν τον Γιώργο και την Φαίη

Χρήστος Φερεντίνος: Εξηγεί γιατί οι τηλεθεατές παρακολουθούν τον Γιώργο και την Φαίη

Αποκαλυπτικός ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος σε συνέντευξη που έδωσε σε κυριακάτικο φύλλο εφημερίδας. Μίλησε για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και το πόσο εύκολη είναι η συνεργασία με τους Περρή-Xριστόπουλο- Μανωλίδου στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Στην εφημερίδα Espresso μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος και αρχικά μοιράστηκε για πρώτη φορά γιατί ο κόσμος βλέπει το αντίπαλο ανταγωνιστικό προϊόν στο MEGA. «Δεν ξέρω τι να πω γι' αυτό. Φαίνεται ότι το προτιμούν περισσότεροι τηλεθεατές, γιατί το βρίσκουν πιο ενδιαφέρον από το δικό μας. Όμως από τις τηλεθεάσεις που κάνουμε αποδεικνύεται ότι και εμείς παίζουμε δυνατή μπάλα. Γενικώς είμαι ευχαριστημένος από την πορεία του "Πρωινού ΑΝΤ1». Απλώς οι τηλεθεάσεις που κάνουμε εμείς είναι καλές και των άλλων είναι πολύ καλές. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορείς να πεις ότι τα ποσοστά τηλεθέασης της τάξης του 21% και 22% που κάνει η δική μας εκπομπή είναι μικρά. Ίσα-ίσα, σε άλλη περίπτωση θα λέγαμε «τι καλά πηγαίνει». Όμως απέναντί μας έχουμε μια εκπομπή που πηγαίνει πιο καλά». Όσο αφορά το συμβόλαιό του που είναι για ένα έτος και το αν θα έκανε και πάλι του χρόνου πρωινό τι απάντησε; «Δεν μπορώ να πω ακόμη. Προς το παρόν πάμε να βγάλουμε όσο πιο καλά γίνεται αυτήν τη χρονιά και βλέπουμε. Είναι θέμα και του ΑΝΤ1, οπότε θα συζητήσουμε και θα δούμε».

Σε λίγες μέρες επίσης κάνει την πρεμιέρα του και το Ελλάδα έχεις ταλέντο και ο γνωστός παρουσιαστής έκανε το σχόλιο του και για τους τρεις κριτές του παιχνιδιού.

«Το ταλέντο του Βαγγέλη Περρή είναι να πιάνει τη μέση κοινή γνώμη, το κοινό αίσθημα και να εκφράζει την άποψή του με έναν πολύ έξυπνα καυστικό αλλά και διακριτικό τρόπο. Είτε επικροτεί είτε αποδοκιμάζει κάποιον, το κάνει με ένα δικό του χιούμορ, χωρίς να προσβάλλει. Αυτός ο ιδιαίτερος τρόπος του με έχει εντυπωσιάσει πολύ. Μάλιστα, πολλές φορές σκέφτομαι κάτι για κάποιον διαγωνιζόμενο και την επόμενη στιγμή ακούω τον Βαγγέλη να το λέει. Επίσης, ταλέντο του είναι ότι δεν ξεχνάει. Θυμάται πράγματα και πρόσωπα που μπορεί να έχει δει πριν από χρόνια. Έχει μνήμη ελέφαντα".

«Η Ευγενία Μανωλίδου έχει φοβερό μπρίο αλλά και φοβερή ικανότητα να μη μασάει τα λόγια της και να λέει αυτό που νιώθει. Δεν είναι εύκολο να πεις σε κάποιον ξεκάθαρα ότι δεν σου αρέσει κάτι. Η Ευγενία τσακίζει κόκαλα. Δεν χαϊδεύει τα αφτιά και, όταν ασκεί αρνητική κριτική, είναι το καλύτερό μας. Ενώ φαίνεται ότι είναι μη μου απ' του, εύθραυστη και μυγιάγγιχτη, δεν μασάει πουθενά. Αυτό είναι εντυπωσιακό. Το ότι αυτή η γυναίκα είναι πολύ «τσαμπούκι» και σε κάθε αντιπαράθεση έχει ατάκα, είναι γρήγορη και με επιχειρήματα. Αναλόγως με την περίπτωση, τον υποψήφιο που έχει κάθε φορά, βρίσκει αυτό που θα έχει ενδιαφέρον στην κριτική, ώστε να μην είναι ανιαρή και προβλέψιμη. Επίσης, είναι πολύ πιο καλή, ευαίσθητη και καλοπροαίρετη από αυτό που μερικές φορές δείχνει".

«Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι ο δύσκολος της ομάδας. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπεις να τα χώνει. Το ταλέντο του είναι όταν στραβομουτσουνιάζει. Όταν δεν του αρέσει κάτι, παίρνει μια φοβερή φάτσα».