Γιατί ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης στα "Κορίτσια για Σπίτι";

Γιατί ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης στα "Κορίτσια για Σπίτι";

"Δεν μπορώ να πληρώσω τα δάνεια του σπιτιού μου και έχω μεγάλη οργή". Μια δήλωση που ξάφνιασε, αλλά και συζητήθηκε τόσο στον καλλιτεχικό όσο και στον πολιτικό κόσμο.

Καλεσμένος στα «Κορίτσια για Σπίτι» ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση, καθώς όπως είπε στον αέρα της εκπομπής, δεν μπορεί να πληρώσει τα δάνειά του και προσπαθεί να τα ρυθμίσει με τις τράπεζες στις οποίες τα οφείλει.

Μίλησε ανοιχτά για τα καυστικά σχόλια τόσο των «Ράδιο Αρβύλα» όσο και του Λάκη Λαζόπουλου λέγοντας ότι η «εμμονή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του το τελευταίο διάστημα στο πρόσωπό του είναι υπερβολική, αλλά μου είναι αδιάφορη» και ότι ο Λάκης Λαζόπουλος βγάζει μια πολύ μεγάλη κακία για τον ίδιο στα σχόλιά του, μιας και είναι υποστηρικτής της άκρας αριστεράς και του πρότεινε να γίνει βουλευτής για να αντιπαρατεθούν σε πολιτικό επίπεδο.

Επιπλέον, μίλησε ανοιχτά και για τη σχέση του με την σύζυγό του λέγοντας ότι το «Μπουμπούκος» τον στεναχωρεί γιατί στεναχωρεί την Ευγενία Μανωλίδου και τέλος σχολιάζοντας τη δήλωσή της για ένα ακόμα παιδί, είπε ότι και αυτός θα ήθελε να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.

DPG Network