Hugh Jackman, είσαι καλά;

Hugh Jackman, είσαι καλά;

Ο Αυστραλός ηθοποιός τρόμαξε πολύ κόσμο με την τελευταία του εμφάνιση, αλλά είχε καλή δικαιολογία.

Και ξαφνικά, εκεί που βλέπεις μια είδηση που έχει να κάνει με τον Hugh Jackman και λες, τέλεια, ας δω λίγο τον πανέμορφο, πολυτάλαντο, πάνγλυκο αγαπημένο μου ηθοποιό να μου φτιάξει λίγο η διάθεση, ανοίγεις τις φωτογραφίες και έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο (τρόπος του λέγειν) με έναν αγροίκο ντυμένο με ένα χάος από κουρέλια, μακριά, βρώμικα γένια, εξίσου βρώμικα και κουρεμένα με την ψιλή μαλλιά και το βλέμμα του τρελού στο πρόσωπό του. Και μένεις να τον κοιτάς σαν χαμένη.

Όχι, ο διάσημος Αυστραλός ηθοποιός δεν χτυπήθηκε από την οικονομική κρίση και βρέθηκε ξαφνικά στους πέντε δρόμους. Η αλλοπρόσαλλη εμφάνισή του είναι για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία «Les Mis», την νέα κινηματογραφική μεταφορά του ιστορικού βιβλίου του Victor Hugo «Les Miserables» («Οι Άθλιοι»), στην οποία και θα υποδύεται τον Γιάννη Αγιάννη. Για την ακρίβεια, η ταινία του Tom Hooper δεν θα βασίζεται απευθείας στο βιβλίο του Hugo, αλλά στο ομώνυμο μιούζικαλ που έχει βασιστεί σε αυτό.

Και αν η συμμετοχή του Hugh Jackman και η νέα εμφάνισή του δεν είναι αρκετές για να μας κάνουν να ανυπομονούμε για την ταινία –η οποία έχει προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας τον ερχόμενο Δεκέμβριο- συνδυάστε την με τη συμμετοχή του Russell Crowe ως Επιθεωρητή Ιαβέρη και σίγουρα θα αρχίσετε να μετράτε μέρες.