Mark Wahlberg: Γιατί αφαίρεσε τα τατουάζ του

Mark Wahlberg: Γιατί αφαίρεσε τα τατουάζ του

Το άτακτο παιδί του Χόλυγουντ πήρε στα σοβαρά το ρόλο του καλού οικογενειάρχη.

Ο Mark Wahlberg χαίρεται τη θάλασσα και τον ήλιο του Μαϊάμι μαζί με τέσσερα παιδιά του και τη σύζυγό του. Νωρίτερα την ίδια μέρα η οικογένεια Wahlberg βρέθηκε στην εκκλησία μια και η περασμένη Κυριακή ήταν το Πάσχα των καθολικών.
Αυτό που μας κάνει εντύπωση από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το site celebuzz.com, δεν είναι το υπερβολικά γυμνασμένο σώμα του 40χρονου star (ο πάντα καλογυμνασμένος Mark χρειάστηκε να πάρει πολύ όγκο για τις ανάγκες της ταινίας Pain and Gain στην οποία υποδύεται έναν bodybuilder) αλλά ότι τον βλέπουμε για πρώτη φόρα χωρίς τα τατουάζ του.


Στην αρχή της χρονιά ο πρώην ράπερ Marky Mark είχε δηλώσει ότι αφαίρεσε και τα έξι τατουάζ στο σώμα του εξαιτίας της οικογένειά του. «Δεν θέλω τα παιδιά μου να κάνουν τατουάζ» δήλωσε. «Μάλιστα πήρα τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου μαζί στη διαδικασία αφαίρεσης για να δουν τα ίδια πόσο επώδυνο ήταν».
Τα τατουάζ που τελικά αφαιρέθηκαν ήταν τα καρτούν Sylvester και Tweety απ τον αστράγαλό του, τα αρχικά "MW" μαζί με το επίθετό του από τον δεξί του ώμο, το σκίτσο του Bob Marley και η επιγραφή "One love" από τον αριστερό του ώμο, ένα ζωγραφισμένο ροζάριο γύρω από το λαιμό του που κατέληγε σε έναν σταυρό στο στήθος του και τέλος η επιγραφή "In Cod I Trust" ακριβώς στο μέρος της καρδιάς του.


Τελικά με τα χρόνια Mark Wahlberg, άλλαξε μαζί με το όνομά του και πολλά πράγματα του χαρακτήρα του, αφήνοντας πίσω το
άλλοτε κακό παιδί του Χόλυγουντ να μοιάζει απλώς μια μακρινή ανάμνηση.