O James Blunt λατρεύει να λέει ψέματα στον κόσμο

O James Blunt λατρεύει να λέει ψέματα στον κόσμο

Χρησιμοποιώντας για το πανούργο σχέδιό του τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο διάσημος τραγουδιστής, και συνθέτης του εθνικού ύμνου των ελληνικών τηλεοπτικών σειρών-σόου-εκπομπών, «You're Beautiful», μπορεί να φαίνεται ως ένας ρομαντικός και ευαίσθητος άντρας, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας ψεύτης.

Δεν το λέμε εμείς, ο ίδιος το δήλωσε σε πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή «Chelsea Lately» του καναλιού «E!».

Όταν η παρουσιάστρια Chelsea Handler του είπε πως λατρεύει τα ψέματα που γράφει στο twitter, ο τραγουδιστής απάντησε: «Είναι η πρώτη φορά που κάποιος μου λέει πως το να είσαι ψεύτης είναι καλό πράγμα, σε αγαπώ».

Είναι γνωστό πως ο Blunt λατρεύει να κάνει πλάκα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, λέγοντας ψέματα σε όσους τον ακολουθούν –και 26.823 άτομα δεν τα λες και λίγα. Η παρουσιάστρια τον ρώτησε ποια είναι τα τελευταία ψέματα που έχει γράψει και τότε ξεκίνησε ο παραλογισμός: «Μια μέρα είπα πως παίζω παρέα με τον Prince, πράγμα το οποίο δεν συνέβη ποτέ. Σήμερα έγραψα ένα καλό. Ο Justin Bieber κρατούσε σε μια φωτογραφία του το άλμπουμ μου, έτσι είπα πως ανακοίνωσε ότι είναι το αγαπημένο του. Επίσης, την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψα ως είμαι gay, που δεν είναι ψέμα... Όχι είναι ψέμα, είναι ψέμα!» έσπευσε να σοβαρευτεί, συμπληρώνοντας: «Πήγα σε οικοτροφείο όταν ήμουν μικρός και πέρασα δέκα χρόνια από τη ζωή μου περιτριγυρισμένος από άντρες και μετά πήγα στον στρατό ώστε να μπορώ να είμαι πάλι μαζί με άντρες», για να τελειώσει «Δεν ήταν δική μου επιλογή, μου έπεσε το σαπούνι και απλώς συνέβη».

Είσαι αστείος τύπος James Blunt, πολύ αστείος τύπος.