Η Heidi Klum γυμνή

Η Heidi Klum γυμνή

Η φωτογράφηση του supermodel για μεγάλο, αμερικανικό περιοδικό

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Allure μίλησε η Heidi Klum για τις πλαστικές εγχειρήσεις, το διαζύγιό της, μετά από 7 χρόνια γάμου με τον Seal, αλλά και τα πρώτα της βήματα στο modeling. Η 38χρονη και μητέρα τεσσάρων παιδιών δεν δίστασε και να φωτογραφηθεί ολόγυμνη, για τις σελίδες του δημοφιλούς περιοδικού.

«Νιώθω περήφανη που μπορώ να πω σήμερα, σε αυτή την ηλικία, ότι δεν έχω κάνει τίποτα», ήταν η δήλωσή της, για τις επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής. «Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του άποψη για το τι είναι όμορφο και, για μένα, οι αισθητικές παρεμβάσεις δεν είναι».

Πώς νιώθει, μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η ίδια, πριν λίγο καιρό; «Είχα συγκεκριμένα όνειρα για το πώς ήθελα να είναι τα πράγματα, έκανα σχέδια και, όπως όλοι ξέρουμε σήμερα, αυτά δεν γίνονται πάντα όπως τα είχαμε σχεδιάσει στο κεφάλι μας. Κάποιες φορές η ζωή σου επιφυλάσσει αναπάντεχες εκπλήξεις και εσύ πρέπει να βρεις πως θα κινηθείς και πώς θα τις αντιμετωπίσεις, αλλά εμένα πάντα αυτό ήταν το όνειρό μου- να έχω την τέλεια οικογένεια, πολλά παιδιά και έναν όμορφο κήπο με τραμπολίνο για να παίζουν, κούνιες και τέτοια».

Μπορεί η ίδια σήμερα να είναι ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο, ωστόσο δεν έχει ξεχάσει ότι τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα για την καριέρα της: «Δεν έκανα ποτέ fashion shows- ούτε στο Παρίσι, ούτε στο Βερολίνο, ούτε καν στη Νέα Υόρκη. Προσπαθούσα, αλλά δεν με ήθελε κανένας».