O "Paparazzo extraordinaire" εκδίδει το λεύκωμά του

Γωγώ Φούντα
O "Paparazzo extraordinaire" εκδίδει το λεύκωμά του

Οι μεγαλύτεροι stars μέσα από το φακό του Ron Galella.

Είναι γνωστός ως «paparazzo extraordinaire» ή "ο πατέρας του παπαράτσι στις ΗΠΑ». Ο λόγος για τον Ron Galella, έναν από τους διασημότερους και θρυλικότερους παπαράτσι στην ιστορία των ΗΠΑ. Γνωστός για την μαχητικότητα και την επιμονή του, έφτανε στα άκρα ώστε να εξασφαλίσει την απόλυτη φωτογραφία από τον εκάστοτε celebrity.

Ήταν αυτές οι αρετές, για τα «θύματά» του ελαττώματα, τα οποία τον οδήγησαν το 1973 να γρονθοκοπηθεί άγρια από το γόη της εποχής Marlon Brando, χάνοντας πέντε δόντια, αλλά και να συρθεί στα δικαστήρια από την «μούσα» του Jackie Onassis η οποία κατέληξε να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα!

Αφιέρωσε τη ζωή του στο κυνήγι των μεγαλύτερων stars της ιστορίας, ενώ χρόνια μετά έγινε και ο ίδιος celebrity μέσω των αμέτρητων εκθέσεων φωτογραφίας που έκανε αλλά και για το γεγονός ότι υπήρξε η έμπνευση αλλά και το κεντρικό πρόσωπο του ντοκυμαντέρ «Smash His Camera» το 2010.

Τώρα στα 81 του, και αφού έχει αποσυρθεί για να απολαύσει την ηρεμία κοντά στη σύζυγό του Betty, αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό εμπειρίες μιας ολόκληρης ζωής, εκδίδοντας λεύκωμα με τίτλο "PAPARAZZO EXTRAORDINAIRE".

Κάτι μας λέει ότι θα γίνει ανάρπαστο...