Τότε και τώρα: Η μεγάλη diva του Hollywood, Joan Collins στο πέρασμα του χρόνου

Τότε και τώρα: Η μεγάλη diva του Hollywood, Joan Collins στο πέρασμα του χρόνου

Η Alexis Colby της Δυναστείας είναι μία γυναίκα-ιδέα που δεν γερνά ποτέ. Η Joan Collins όμως;

Αν με ρωτάγατε ποια diva του Hollywood σήμερα θα ήθελα να είναι η γιαγιά μου, θα έλεγα δίχως σκέψη το όνομα της Joan Collins που στο μυαλό όσων αγάπησαν τη Δυναστεία, αλλά και τις δυναμικές γυναίκες θα είναι πάντα η μοιραία «κακιά» Alexis Colby. Αν κρίνουμε, λοιπόν, την ταλαντούχα ηθοποιό από τη ζωή της και συγκεκριμένα τους γάμους που έχει συνάψει, οι οποίοι μέχρι τώρα ανέρχονται στους 5, η Alexis, συγγνώμη η Joan εννοούσα είναι μια γυναίκα που έζησε με πάθος και ένταση.

Η Joan Collins σήμερα πλησιάζει τα 79 και υπάρχει στη βιομηχανία του θεάματος από τα 50s, αλλά ο χρόνος και προφανώς και οι πλαστικοί (σ.σ. η ίδια ποτέ δεν έχει παραδεχτεί ότι καταφύγει στη βοήθεια της επιστήμης για να διατηρήσει την ομορφιά της) έχουν υπάρξει παραπάνω από καλοί μαζί της δεδομένου ότι τα τελευταία 30 χρόνια παραμένει το ίδια. Διαπεραστικό βλέμμα, big hair και ενδυματολογικές που γυαλίζουν και βάζουν το κεφαλαίο «Π» στη λέξη πολυτέλεια είναι τα χαρακτηριστικά της Joan που την ακολουθούν από τα νιάτα της και δεν την αφήνουν ακόμα και στις πιο casual δραστηριότητες της τρίτης ηλικίας όπως οι βόλτες στο πάρκο με τα εγγόνια της, στο οποίο η Joan Collins φαίνεται να πηγαίνει «κουβαλώντας» πάντα μαζί της την iconic εμφάνιση της Alexis Colby.

Πότε μια γυναίκα δεν μισήθηκε τόσο και έκανε τις γυναίκες να την ζηλέψουν όσο η Joan, γι' αυτό την αποθεώνουμε και την αγαπάμε ως σύμβολο αειθαλούς και άφθαρτου glamοur. Alexis υποκλινόμαστε στις βάτες σου. Το φωτογραφικό υλικό από την αρχή της καριέρας της μέχρι το φετινό οσκαρικό party του Vanity Fair θα σας πείσει, ότι η Joan ζει και βασιλεύει.