Victoria και Harper Beckham: Στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον μπαμπά

Γωγώ Φούντα
Victoria και Harper Beckham: Στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον μπαμπά

H Victoria μυεί τη Harper στα μυστικά της στρογγυλής θεάς...

Μπορεί η Victoria Beckham να έχει ως στόχο να κάνει την 10 μηνών Harper το νεαρότερο style icon παγκοσμίως, και τα καταφέρνει μια χαρά, αλλά ποιος είπε ότι η μόδα δεν μπορεί να συνδυαστεί και με τον αθλητισμό;

Μαμά και κόρη λοιπόν, βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον περήφανο μπαμπά David, με άψογο όπως πάντα στιλ! Η Vic κρατούσε αγκαλιά την όμορφη μικρούλα, ενώ της έδειχνε μονίμως τον μπαμπά της και το πλήθος στις κερκίδες. Μαζί τους ήταν και οι τρεις μεγαλύτεροι γιοι της οικογένειας οι οποίοι δε θα μπορούσαν να μη λατρεύουν το ποδόσφαιρο.

Και ενώ τα αγόρια απολάμβαναν τον αγώνα τρώγοντας hot dog και πίνοντας αναψυκτικά, η διάσημη μαμά τους καθόταν σκεπτική στη σουίτα των VIP's φορώντας τα μαύρα της γυαλιά.

Πιθανότατα να μην έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ που υπέστη την περασμένη εβδομάδα όπου ο David της έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση σε αγώνα μπάσκετ! Από πότε η Vic έγινε τόσο ντροπαλή;

Όσον αφορά στο σύζυγό της, ο οποίος είδε την ομάδα του να χάνει, επελέγη να είναι ο πρώτος άντρας που θα κοσμήσει ποτέ το εξώφυλλο του περιοδικού ELLE όπως αποκάλυψε η εκδότρια Lorraine Candy, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Ο David Beckham είναι κάτι σαν εθνικός ήρωας για εμάς, Ήταν η καλύτερη επιλογή για το εορταστικό τεύχος Ιουλίου, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου».

Στοιχηματίζουμε ότι το συγκεκριμένο τεύχος θα γίνει συλλεκτικό!

Διαβάστε επίσης: Victoria και David: Παθιασμένο φιλί μπροστά σε 20.000 άτομα