Η τσάντα που άλλαξε το στυλ της Carrie Bradshaw

Η τσάντα που άλλαξε το στυλ της Carrie Bradshaw

Η Sarah Jessica Parker μιλάει για την Baguette του οίκου Fendi

Για τις ανάγκες του βιβλίου ονόματι Fendi Baguette η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε την αγάπη της για την διάσημη τσάντα του ιταλικού οίκου.

Όπως δήλωσε η Parker, η Baguette ήταν το πρώτο «σημαντικό fashion item» στην γκαρνταρόμπα της Carrie Bradshaw. Όταν, μετά από μήνες vintage εμφανίσεων, η στυλίστρια του Sex and the City, Patricia Field, κατάφερε να πάρει την τσάντα, «άνοιξε ο δρόμος για όλα τα άλλα». «Πραγματικά άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, και επηρέασε την ροή της ιστορίας- ειδικά όσον αφορά την συνήθεια της Carrie να ξοδεύει περισσότερα χρήματα στα fashion items, απ' ότι στο σπίτι της. Η Baguette έγινε σήμα κατατεθέν της γκαρνταρόμπας αλλά και της προσωπικότητας της Carrie. Πρόσφατα αποθήκευσα και τις δύο Baguettes μου, για να τις διατηρήσω σε άψογη κατάσταση. Τώρα που έχω δύο κόρες, θα πάρουν από μία».

Η Baguette έχει παίξει τον δικό της ρόλο σε διάφορα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς. Σε ένα από αυτά, όταν ληστεύουν την Carrie στον δρόμο, της κλέβουν την μωβ τσάντα της. Σε άλλο, όταν βρίσκεται με τον Mr. Big σε εστιατόριο του Μανχάταν και αυτός της λέει ότι θα παντρευτεί, η πρωταγωνίστρια φεύγει εκνευρισμένη και χτυπάει, με την Baguette της, μία καρέκλα. Όταν οι τέσσερις φίλες φαύγουν για διακοπές στο Λος Άντζελες, η Samantha αγοράζει μία Baguette «μαϊμού» από έναν πλανόδιο. Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου, ο οίκος Fendi θα επανακυκλοφορήσει έξι σχέδια της iconic τσάντας, την 1η Ιουνίου.