O Ryan Gosling δε θέλει να συζήσει με την Eva Mendes

Γωγώ Φούντα
O Ryan Gosling δε θέλει να συζήσει με την Eva Mendes

Μήπως τελικά έχει αλλεργία στις δεσμεύσεις;

Εκτός από το ζεύγος Timberlake-Biel ακόμα ένα μας απασχολεί σχεδόν κάθε βδομάδα με τα καμώματά του και μας τροφοδοτεί με ειδήσεις σχετικά με το αν χωρίζει ή είναι ακόμα μαζί. Ο λόγος φυσικά για τον Ryan Gosling και την Eva Mendes, τους οποίους ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε πρόσφατα χεράκι χεράκι και έτσι μπήκε ένα τέλος στη φημολογία περί χωρισμού. Για την ώρα...

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το Σεπτέμβρη, ναι μόνο τόσο παρά το γεγονός ότι μας έχει φανεί σαν αιώνας, μετά το ταξίδι του στη Disneyland. Και μπορεί η τακτική του γόη Ryan μέχρι τώρα να τον ήθελε να χωρίζει τα κορίτσια του μετά το τέλος του «ρομαντικού» ταξιδιού, με τη Λατίνα star τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα υπολόγιζε.

Τι κι αν της έψησε το ψάρι στα χείλη, ιδίως τους τελευταίους μήνες με τις συχνές του αμφιβολίες για τη σχέση τους και το γάμο; Η Eva έσφιγγε τα δόντια και έκανε υπομονή. Αλλά μάλλον ο διάσημος ηθοποιός το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε ότι είναι πολύ καλύτερο για το image του να έχει ένα επίσημο κορίτσι! Έτσι, εκεί που όλοι είχαμε πιστεί ότι οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί, ήρθαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες να μας διαψεύσουν.

Μετά από όλα αυτά, η Eva, η οποία έχει κάνει ουκ ολίγες θυσίες για τη σχέση αυτή, ανάμεσα στις οποίες και ότι έμαθε να μαγειρεύει(!), πήρε θάρρος και άρχισε τις πιέσεις στον αγαπημένο της για να μείνουν μαζί. « Ο Ryan δε θέλει ακόμα να το πάνε τόσο σοβαρά αλλά από την άλλη δε θέλει να χάσει την Eva», λέει στενός φίλος του διάσημου ηθοποιού.

Ακόμα μία... χυλόπιτα για τη σέξι Λατίνα. Μάλλον ο ξανθομάλλης star θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο! Πάντως η Eva από την πλευρά της έβαλε το βαρύ πυροβολικό στην μέση που δεν είναι άλλη από την μαμά της. Σε πόσες Mendes να μπορέσει να αντισταθεί κι αυτός;