Ποια είναι η πιο καυτή γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με το Maxim;

Oι άντρες ψήφισαν και τις προτιμήσεις συγκέντρωσε η...

Η λίστα του περιοδικού Maxim για τις 100 πιο καυτές γυναίκες του 2012 αποκαλύφθηκε και η κάλπη έδειξε... Bar Refaeli! Η Ισραηλινή καλλονή και πρώην του Leonardo Di Caprio συγκέντρωσε, δικαίως κατά τη γνώμη μας, την προτίμηση του κοινού, καθώς και πρόσωπο διαθέτει, και θανατηφόρο, ζουμερό κορμί, και περιπετειώδης είναι και τελευταία μας προέκυψε και φιλάνθρωπος! Το καλύτερο φυσικά είναι ότι είναι και μετριόφρων καθώς δεν πίστευε σε καμία περίπτωση ότι θα τερμάτιζε στην πρώτη θέση.

«Σοκαρίστηκα όταν έμαθα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ανάμεσα σε τόσο όμορφες γυναίκες θα ερχόμουν στην πρώτη θέση», λέει το supermodel την ίδια στιγμή που οι εκδότες του περιοδικού τη χαρακτηρίζουν «πιο υποσχόμενη και από τις υποσχόμενες»!

Στη δεύτερη θέση το αντρικό κοινό κατέταξε την Olivia Munn, στην τρίτη την Mila Kunis, στην τέταρτη την Katy Perry, στην πέμπτη την Olivia Wilde, στην έκτη την Jennifer Lawrence, στην έβδομη την Emma Stone, στην όγδοη την Megan Fox, στην ένατη την Malin Akerman και στη δέκατη την Adrianne Palicki. Για την ιστορία, η Bar πέρυσι βρισκόταν στην ίδια λίστα, στη δέκατη θέση! Έχει ο καιρός γυρίσματα...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ