David Beckham: Με την Ολυμπιακή Φλόγα στο Λονδίνο

David Beckham: Με την Ολυμπιακή Φλόγα στο Λονδίνο

Ναι είμασταν εκεί κάτω από τη βροχούλα!

Πριν λίγες μέρες φτάσαμε Λονδίνο και στο αεροδρόμιο μαζί με εμάς βρέθηκε ο David Beckham, φέρνοντας την Ολυμπιακή Φλόγα για τους Αγώνες που δεν απέχουν και πολύ. Δυστυχώς το μόνο που είχαμε εύκαιρο ήταν το i-phone μας υπό σκιάν! Μας έσωσε το hipstamatic μιας και κάτι καταφέραμε να βγάλουμε.

Η φλόγα παραδόθηκε κάτω από ελαφρά βροχή και ο David κατεβαίνοντας πίσω από την Πριγκήπισσα Άννα είπε μεν πως είναι περήφανος για τις στιγμές που έζησε στην Αθήνα. «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για το έθνος μας που το περίμενε εδώ και 10 χρόνια. Το περιμέναμε πώς και πώς- έχουν κάνει όλοι πολύ καλή δουλειά», είπε ο Mr Posh φθάνοντας.

Καθώς περνούσε όμως και σταμάτησε για το πρώτο Mini Press Conference ρωτήθηκε: «Πώς ήταν ο καιρός στην Αθηνα;» και απάντησε:

«Σχεδόν όπως εδώ, αν και πριν πάω είχαν καλοκαίρι. Ήλιος και θάλασσα! Μάλλον έπιασε βροχή επειδή πήγα εγώ εκεί».

Ο ρεπόρτερ του απάντησε: «Μπορεί και να έχεις δίκιο μιας και δεν έβρεχε πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο»!

«Είναι πιθανό. Έκανα αναπροσαρμογή κλίματος στην Ελλάδα. Αλλά αν με ρωτήσετε, το χρειάζονται ένα γενικό 'reclimatize' σε αυτό το μέρος».

Αυτή η δήλωση δεν έχει φύγει από το μυαλό μου από τη στιγμή που την άκουσα. Δεν θα πω πως έχει άδικο αλλά... και πάλι, αυτά που λέγονται μπροστά μας είναι εντελώς διαφορετικά από όσα λέγονται πίσω μας...