H Megan Fox περιμένει κόρη!

H Megan Fox περιμένει κόρη!

Αρχές φθινοπώρου...

Η 26χρονη ηθοποιός Megan Fox περιμένει παιδί και από ό, τι φαίνεται γένους θηλυκού. Το γεγονός χαροποιεί ιδιαίτερα τον εδώ και 2 χρόνια σύζυγό της Brian Austin Green, ο οποίος έχει ήδη ένα γιο, τον 10χρονο Kassius- που απέκτησε με την ηθοποιό Vanessa Marcil.

Η Μegan μεγαλώνει τον Kassius εδώ και χρόνια, παρά την νεαρή της ηλικία κάτι που την κάνει να νιώθει έτοιμη για να γίνει μητέρα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Star- η οποία σήμερα τυπώνει την είδηση- το διάσημο ζεύγος θα αποκτήσει το νέο μέλος στην οικογένειά του τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη. «Θα χαιρόμασταν με όποιο φύλο και αν είχε το παιδί, αλλά σίγουρα ένα κορίτσι θα συμπληρώσει την ευτυχία μας!», φέρονται να είπαν.

Η ηθοποιός βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας της ταινίας Swindle, η οποία θα μπει στο... ψυγείο μέχρι το 2013. Η ηθοποιός δήλωσε σχετικά: «Δεν καταλαβαίνω τις γυναίκες που τα παρατάνε όλα και τρέχουν για την καριέρα τους δουλεύοντας αδιάκοπα από τα 20 μέχρι και μετά τα 30. Οκ, σεβαστό- αλλά ενα παιδί έρχεται πάνω απ' όλα. Δεν φοβάμαι καθόλου να κάνω παύση στην καριέρα μου. Ένα παιδί είναι ιερό- το πιο μεγάλο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Δεν ανησυχώ καθόλου που τα βάζω όλα στην άκρη».