Η Heidi Klum, πιο σέξι από ποτέ

Η Heidi Klum, πιο σέξι από ποτέ

Κάνει pole- dancing, καπνίζει, πίνει και κάνει tattoo, στο νέο της βίντεο κλιπ

Όπως όλα δείχνουν, η Heidi Klum, τους τελευταίους τέσσερις μήνες που έχει χωρίσει από τον Seal, έχει βαλθεί να του δείξει τι έχασε. Έτσι, το supermodel τον τελευταίο καιρό το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία, αναλαμβάνοντας το ένα project μετά το άλλο. Σήμερα, έπεσε στην αντίληψή μας το τελευταίο, πιο σέξι από ποτέ, project της: ένα βίντεο κλιπ, με την Heidi όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Το βίντεο, γυρισμένο από τον φωτογράφο Rankin, έγινε στα πλαίσια της φωτογράφησης του Άγγελου της Victoria's Secret για το εξώφυλλο του περιοδικού Hunger. Σύμφωνα με την Daily Mail το μοντέλο, που κόσμησε και το πρώτο τεύχος του περιοδικού, επισκέφτηκε τα γραφεία του με το concept της φωτογράφησης και του βίντεο, στο οποίο μεταμορφώνεται σε rock star. Το Hunger ζήτησε από τον μουσικό Ian Love να γράψει ένα κομμάτι, ως soundtrack για το βίντεο, στο οποίο, εν τέλει, η Klum τραγούδησε.

Το κομμάτι λέγεται Turn Up The Night και στο βίντεο βλέπουμε την Klum να μεταμορφώνεται σε rock star, να καπνίζει, να επισκέπτεται ένα tattoo studio, να πίνει μπύρα και να πετάει τα ρούχα της στο κοινό, που την παρακολουθεί να τραγουδάει.