David Beckham: Στο εξώφυλλο του βρετανικού Elle

David Beckham: Στο εξώφυλλο του βρετανικού Elle

Οι πρώτες φωτογραφίες!

Το πρώτο εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Elle με πρωταγωνιστή άντρα είναι γεγονός, και αυτός δεν είναι άλλος από τον David Beckham.

Ο 37χρονος άσος της μπάλας, φορώντας ένα απλό, γκρι t- shirt, ποζάρει στον φακό του περιοδικού περνώντας το χέρι του μέσα από τα καλοχτενισμένα μαλλιά του, ενώ σε άλλη φωτογραφία του editorial, βλέπουμε τον Beckham, και τους κοιλιακούς του, να βγαίνει από μία πισίνα, φορώντας ένα τζιν.

Ο ποδοσφαιριστής των LA Galaxy, έχει ήδη δηλώσει ότι είναι «τιμή του» που είχε την «συναρπαστική ευκαιρία» να βρίσκεται στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου του περιοδικού.

Η διευθύντρια του Elle, Lorraine Candy, δήλωσε: «Ο David Beckham είναι εθνικός ήρωας. Είναι είδωλο και είναι γνωστό ότι το Elle φιλοξενεί στα εξώφυλλά του είδωλα. Είναι η πρώτη φορά για εμάς (που φιλοξενούμε άντρα στο εξώφυλλο) και πιστεύω ότι (ο Beckham) είναι αγαπημένος αντρών και γυναικών εξίσου. Άλλωστε, ποιος δεν θέλει να δει φωτογραφίες ενός από τους ομορφότερους άντρες παγκοσμίως; Το τεύχος θα γίνει συλλεκτικό».

Δείτε ακόμα: David Beckham: Backstage στη φωτογράφησή του για το Elle UK