Επιχείρηση τροπικό μαύρισμα: μαύρισαμε με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο, μάθετε πώς

Επιχείρηση τροπικό μαύρισμα: μαύρισαμε με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο, μάθετε πώς

Η Άννα Αλμπάνη μας μεταμόρφωσε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Η κίνηση στο δρόμο σας δημιουργεί πονοκέφαλο, το air condition στο αμάξι σας χάλασε και μόλις τσακωθήκατε με το αγόρι σας που πάλι ακύρωσε το βραδινό σας ραντεβού. Όταν όλα φαντάζουν δύσκολα και η μέρα σας έχει ξεκινήσει με τις χειρότερες προυποθέσεις, η Άννα Αλμπάνη είναι εδώ για να σας μεταμορφώσει από Κρουέλα σε Μπέλα με το μαγικό της ραβδί, ή στην προκειμένη περίπτωση όπλο.

Το ζήτημα που μας απασχολούσε απλό. Πώς θα καταφέρουμε να έχουμε το άψογο τροπικό μαύρισμα με μηδέν ηλιοθεραπεία και ατελείωτες ώρες πίσω από τον υπολογιστή του γραφείου; Ε, λοιπόν, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρουμε να είμαστε πιο μαύρες από ποτέ και μάλιστα με τον πιο υγιεινό τρόπο. Το μυστικό είναι το «μαγικό» spray tan του ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ (που χρησιμοποιεί από την Έλενα Παπαβασιλείου μέχρι όλο το Hollywood) που είναι ένα απολύτως φυσικό προΐόν Βασισμένο σε ζαχαροκάλαμο. Αυτό αφού ψεκαστεί πάνω στο δέρμα μας οξειδώνει την πάνω στρώση της επιδερμίδας και μέσα σε 8 ώρες μας έχει κάνει αγνώριστες. Επίσης λειτουργεί ως body make up, σβήνει την κυτταρίτιδα & τις ευρυαγγείες, τονίζει κοιλιακούς και 'κόβει' (οι πιο σκούροι τόνοι αδυνατίζουν), ό, τι κρίνουμε ως περιττό. Θέλετε να μάθετε και άλλα; Υπάρχουν 3 διαφορετικά είδη: το Celebrity,με golden tan αποτέλεσμα, το Chocolate και το Sunset που έχει Βαθύ exotic tan, ενώ ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας υπάρχει και η δυνατότητα μίξης των 3 ειδών. Διαρκεί μία εβδομάδα, κοστίζει 45€ η φορά, αλλά υπάρχουν και πακέτα με 22€ / φορά που μας κάνουν το μαύρισμα ακόμα πιο οικονομικό.

Δώστε βάση λοιπόν. Αν θέλετε να σας ψεκάσει και εσάς η Άννα με τα μαγικά της χέρια και να μεταμορφωθείτε σε καλλίγραμη σοκολατένια γαζέλα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω.

  • Την προηγούμενη το βράδυ κάνουμε βαθύ pealing σώματος & ενυδάτωση
  • Το πρωί κάνουμε μπάνιο για να φύγει η ενυδάτωση
  • Απαγορεύεται το ξύρισμα και το waxing
  • Απαγορεύεται η χρήση αρώματος
  • Μπορούμε να βάλουμε αποσμητικό
  • Την ημέρα του spray tan να φοράμε φαρδιά ρούχα &flip flops (και όχι εσώρουχα κατά προτίμηση)
  • Μετά το spray tan δεν κάνουμε μπάνιο για 8 -12 ώρες και όταν κάνουμε δεν χρησιμοποιούμε σκληρό σφουγγάρι. Επίσης, φοράμε πολύ αντηλιακό.


Εμείς επισκεφτήκαμε το χώρο της λατρείας Άννας, αφού είχαμε ακολουθήσει με προσοχή όλα τα παραπάνω, ψεκαστήκαμε και την επόμενη μέρα δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, ενώ το σημάδι από το μαύρισμα ήταν ορατό από τα πρώτα λεπτά.

Μην το χάσετε, αξίζει!

ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ
Συνταγμα
Ευαγγελιστριας 7
Τηλ: 210 3318005