O Στράτος Τζώρτζογλου, ο έρωτας και το αμερικάνικο όνειρο!

O Στράτος Τζώρτζογλου, ο έρωτας και το αμερικάνικο όνειρο!

Μιλά για τη νέα του πραγματικότητα στη Σάντα Μόνικα

Ο ηθοποιός τον τελευταίο χρόνο ζει με την Δανή αγαπημένη του, Ζιζέλ στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας και αποκαλύπτει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας τους:

«Η Ζιζέλ έχει μια πραγματική Ελλάδα μέσα της. Η μητέρα της ήταν αρχαιολόγος και είχε δουλέψει στην Ελλάδα. Έτσι, είχε αγαπήσει κι εκείνη πολύ τη χώρα μας. Εξάλλου, συχνά οι φιλέλληνες είναι πιο Έλληνες. Το θέμα με το οποίο ασχολείται τελευταία είναι οι Αμαζόνες. Αλλά και η αφορμή της γνωριμίας μας ήταν ένα καθαρά ελληνικό θέμα. Φωτογράφιζε αρχαίες θεές κάτω από το νερό. Μου έκανε κάστινγκ ενώ ήταν στην Ελλάδα για να με φωτογραφίσει ως Ηρακλή. Η φωτογράφιση ξεκίνησε στην Ελλάδα και συνεχίστηκε στο Λος Άντζελες. Προγραμμάτιζα να μείνω δύο μήνες και τελικά έμεινα μέχρι τώρα. Τώρα ετοιμάζει το τρίτο μέρος του θέματος με Αμερικανούς ηθοποιούς, όπως ο Ζακ Έφρον και ο Άντριεν Μπρόντι» λέει ο Στράτος.

Με αφορμή την γνωριμία τους ο ηθοποιός αποφάσισε να σπουδάσει σε δραματική σχολή στο Λος Άντζελες, κάτι που τους έφερε ακόμη πιο κοντά και άνοιξε νέους δρόμους.

«Θέλουμε να αποκτήσουμε παιδιά, αλλά επειδή και οι δύο έχουμε ξαναπαντρευτεί στο παρελθόν, ξέρουμε ότι δεν αλλάζει τίποτα. Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν» δηλώνει με τη σειρά της η Ζιζέλ , ενώ κι εκείνος φαίνεται ανοιχτός σε κάθε ενδεχόμενο μαζί της παραδεχόμενος πως στο πρόσωπό της έχει βρει τον απόλυτο έρωτα.