Η Madonna έβγαλε φόρα παρτίδα το στήθος της στην Kωνσταντινούπολη

Η Madonna έβγαλε φόρα παρτίδα το στήθος της στην Kωνσταντινούπολη

Φυσικά και το έκανε, είναι η Madonna. Μη σας πούμε πως είχε αργήσει κιόλας.

Χαρμόσυνα νέα για όλους τους φανατικούς θαυμαστές της Madonna, οι οποίοι είχαν αρχίσει να ανησυχούν τελευταία πως το είδωλό τους έχει χάσει το mojo του, είναι άρρωστο, περνά δύσκολη περίοδο ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων, μιας και η βασίλισσα της pop είχε πολύ καιρό να κάνει κάτι σκανδαλώδες. Όλα καλά παιδιά, η Madonna επέστρεψε!

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής της συναυλίας στην Κωνσταντινούπολη, η 53χρονη σταρ αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος για να δώσει έμφαση στο κομμάτι «Human Nature» που τραγουδούσε εκείνη την ώρα πάνω στη σκηνή, ήταν να δείξει το στήθος της. Φυσικά, ναι, γιατί όχι; Έβγαλε λοιπόν το σουτιέν της από τη μία πλευρά και αποκάλυψε το -53 χρονών- δεξί της στήθος.

Δεν ξέρουμε αν τα παιδιά της θα έχουν μούτρα να κυκλοφορήσουν ξανά έξω, δεν ξέρουμε αν ο αντρικός πληθυσμός θα συνέλθει ποτέ μετά από αυτή την εικόνα, το μόνο που ξέρουμε είναι πως κάποιος, κάποια στιγμή, σύντομα, πρέπει να πει στην Madonna πως όχι μόνο δεν σοκάρει κανέναν πλέον αλλά μάλλον προκαλεί γέλια. Και μια μικρή δυσφορία αν έχεις φάει πριν από λίγο.

Δείτε το απόσπασμα από την συναυλία στο παρακάτω βίντεο.