Αααα! Κρουαζιέρα θα σε παωωωωω...

Αααα! Κρουαζιέρα θα σε παωωωωω...

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο με το σκάφος τους «Mirage» έκαναν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας, σε έναν «αντικατοπτρισμό» απολαύσεων! Φυσικά πέρασαν από Μύκονο και χάρηκαν τον ήλιο και την θάλασσα και ο ένας τον άλλον. Για το σκάφος τα'χουμε ήδη πει πως ύστερα από ερευνά του ΣΔΟΕ φαίνεται να ανήκει σε σύζυγο εργαζομένου στην ναυτιλιακή εταιρεία του κ. Πατίτσα με ετήσιο εισόδημα 200 ευρώ!

Και ενώ εσείς και εγώ για χρέη στο δημόσιο πάνω από 5000 ευρώ πάμε φυλάκα, οι νόμοι, η Εφορία, η Δικαιοσύνη δείχνουν να μας αφορούν προσωπικά και να εξαντλούν την αυστηρότητα τους στον άνεργο, στο ημιαπασχολουμενο, στον απλήρωτο, σε εκείνο που είδε τα εισοδήματα του μειώνονται στο ¼ μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Η απόλαυση του ήλιου, της θάλασσας και του αλλού, δεν είναι μέσα στα καλοκαιρινά σχέδια. Η Εφορία στέλνει εκκαθαριστικά με φορολογούμενο εισόδημα στα 5000 ευρώ, η ΔΕΗ, τα τηλεφωνά, τα σουπερ μάρκετ έχουν τιμές Ελβετίας. Οι τρίτεκνοι λέει Κορινθίας πήγαν συμβολικά να αφήσουν τα τρίτα τους παιδιά στο γκισέ των Εφοριών όπως γίνεται με τις πινακίδες αυτοκίνητων, απελπισμένοι οι άνθρωποι απ'την δυσβάσταχτη αφόρητη καθημερινότητα.

Οι Εκλογές τέλειωσαν και επιστρέψαμε στα ειλωτικά δεσμά μας. Εμείς. Όσοι δεν κρύψαμε ποτέ εισοδήματα απ την Εφορία, ήμασταν εντάξει στις υποχρεώσεις μας για χρόνια και τώρα λυγίζουμε απ τη ν σκληρότητα της κατοχικής αναλγησίας.
Να χαρούν την θάλασσα, τη Μύκονο, τα σκάφη τους, τους έρωτες τους οι πλούσιοι αυτού του τόπου. Να κοιτάξει όμως και το κράτος που απαιτεί, πως και τι, κατά περίπτωση. Ειδάλλως ας μας κλείσει εμάς στη φυλακή τους οφειλέτες και ας αφήσει τους συνεπείς να αρμενίζουν στα πέλαγα.

Μόνο αν έχει καμία φυλακή κοντά σε θάλασσα θα ήμασταν υπόχρεοι! Είναι η μόνη μας ευκαιρία, στον προαύλιο να αισθανόμαστε θαλασσινή αύρα!