Τότε και τώρα: Η Heidi Klum είναι το αγέραστο super model από τη Γερμανία

Τότε και τώρα: Η Heidi Klum είναι το αγέραστο super model από τη Γερμανία

Υποθέτουμε ότι πολλές από εσάς δεν θέλετε να ακούτε τη λέξη Γερμανίδα, αλλά δεν είναι όλες οι γυναίκες σαν την Ανγκέλα Μέρκελ. Δείτε τη Heidi.

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι τα 90s ήταν η χρυσή εποχή για όλα τα super models έτσι όποια όμορφη και λυγερόκορμη κοπέλα είχε την τύχη να γίνει γνωστή στα runways την εποχή εκείνη ακόμα και σήμερα καρπώνεται την επιτυχία της. Δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε μακριά για το δούμε, καθώς στο κοντινότερο περίπτερο τα εξώφυλλα των περιοδικών είναι γεμάτα super model της δεκαετίας εκείνης. Στο τελευταίο τεύχος του Allure ας πούμε η Heidi Klum έγινε κάνει ένα από τα ωραιότερα beauty covers που έχουμε δει αποδεικνύοντας ότι οι γυναίκες που αγγίζουν τα 40 μπορεί να είναι πιο όμορφες και εκθαμβωτικές στην τέταρτη δεκαετία της ζωής τους.

Πόσο άλλαξε όμως αυτό το κορίτσι που ο κόσμος γνωρίζει με το χαρακτηρισμό «The Body» στο πέρασμα του χρόνου; Ελάχιστα είναι η απάντηση και μάλιστα προς το καλύτερο. Γιατί μπορεί ο χρόνος για την καγκελάριο της Γερμανίας που έχει σταφιδιάσει να είναι σκληρός, αλλά η Heidi είναι ζωντανό παράδειγμα ότι όσο ωριμάζει μια γυναίκα, γίνεται πιο γοητευτική και ωραία. Το σώμα της είναι σε άριστη, φυσική κατάσταση ακόμα και μετά από αρκετές εγκυμοσύνες, το πρόσωπο της έχει γεράσει φυσικά όπως δεν ντρέπεται να δείξει να δείξει και η ίδια στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο twitter, ενώ το στυλ της παραμένει ανεπιτήδευτο και casual με κάποιες glam πινελιές όταν το απαιτεί η περίσταση. Τώρα μπορεί τα καστανά μαλλιά της να έχουν πάει περίπατο, αλλά στα δικά μας μάτια ήταν πάντα μια ξανθιά καλλονή. Δείτε το φωτογραφικό υλικό.

Δείτε επίσης πως έχει αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου η πανέμορφη, Charlize Theron.