Η kinky φωτογράφιση της Lady Gaga για το Maxim Αυστραλίας!

Η kinky φωτογράφιση της Lady Gaga για το Maxim Αυστραλίας!

Και οι απαντήσεις περί... σεξουαλικότητας

Έχει καταφέρει να σοκάρει το κοινό με το ιδιαίτερο, extravagant στυλ της και τις ερμηνευτικές της ικανότητες – και τώρα η Lady Gaga επιδεικνύει το καλογυμνασμένο της κορμί σε ένα kinky spread του τεύχους Ιουλίου της Αυστραλιανής έκδοσης του περιοδικού Maxim.

Η αντιφατική σταρ, κατάφερε να τραβήξει τα όρια σε όλες τις εμφανίσεις της, κερδίζοντας το κοινό με την τόλμη και την πρωτοτυπία της να δοκιμάσει τις πιο τρελές ιδέες, αποκτώντας εκατομμύρια θαυμαστές. Η diva λοιπόν, φωτογραφήθηκε σε άκρως προκλητικές και σέξι πόζες φορώντας δερμάτινα, διαφάνειες και μονωτική ταινία στα επίμαχα σημεία. Η 26χρονη τραγουδίστρια, πόζαρε με άνεση μπροστά στο φακό του Reninio Maifredi. Η Lady Gaga από μικρή έδειχνε ενδιαφέρον για την τέχνη και την μουσική, με πρότυπα όπως οι Queen και η Madonna, κάποια άλλη σταρ όμως την έκανε να δημιουργήσει την τωρινή της εικόνα:

«Ήμουν 13 όταν η Britney έγινε διάσημη. Οι φίλοι μου κι εγώ καθόμασταν έξω από τα γυρίσματα του τότε show του MTV, 'TRL' μια φορά την εβδομάδα. Ακόμη τότε δεν ήμουν superfan – όμως με κατέπληξε το εύρος των θαυμαστών που ακολουθούσαν την Britney. Μου άρεσε να την παρακολουθώ και ήθελα να είμαι κι εγώ μέρος του huh-huh-huh-huh που φώναζε το κοινό. Θέλω να επαναφέρω την αίσθηση που ένιωθα τότε».

Όσο για την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Οι συναυλίες μου με δείχνουν σε πολύ προσωπικές φάσεις μεν, δημόσια μεν- αλλά είμαι πολύ προσεκτική. Αυτό είναι κάτι άλλο. Το διαμέρισμά μου είναι η σκηνή μου, το κρεβάτι μου είναι η σκηνή μου- απλά δεν είναι σκηνές που επιτρέπεται να δείτε. Άπαξ και αφήσεις κάποιος να δουν- σου γ@μ@νε την ενέργεια και όλα μετατρέπονται σε τσίρκο».

Τέλος, δεν απέφυγε να απαντήσει στο αν είναι «ερμαφρόδιτη» όπως την αποκαλούν και στο αν της αρέσει περισσότερο να κάνει σε σεξ με άντρες ή γυναίκες, αλλά με πολύ διπλωματικό τρόπο:
«Εξαρτάται από τη γυναίκα ή τον άντρα. Δεν θα συζητήσω όμως τα ερωτικά μου μαζί σας. Θα πω μόνο πως θα ήμουν μία ευτυχισμένη γυναίκα αν μπορούσα να κάνω όλο τον κόσμο gay».

Διαβάστε ακόμη:

Οι γλουτοί της Lady Gaga

Αποκαλύφθηκε: το νέο άρωμα της Lady Gaga