Τότε και τώρα: Πως άλλαξε στο πέρασμα του χρόνου η πλεόν πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών Katie Holmes;

Τότε και τώρα: Πως άλλαξε στο πέρασμα του χρόνου η πλεόν πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών Katie Holmes;

Μπορεί η γάμος της να μην πέτυχε, αλλά η πρώην κυρία Cruise έχει κάθε λόγο για να χαίρεται.

Πόσο χρονών κάνεις την Katie Holmes; 18, 19, 25; Παραπάνω αποκλείεται. Και όμως η πρώην (πλέον) γυναίκα του Tom Cruise είναι 33, ηλικία που σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μαντέψουμε όταν 15 χρόνια μετά την ενηλικίωση της καταφέρνει και φαίνεται αιώνια νέα. Το κορίτσι που γνωρίσαμε στα 90s από την teen drama σειρά Dawson's Creek, κάτι σαν ένα βλαχόαμερικάνικο 90210 με soundtrack μελό κιθάρες, έχει καταφέρει να ξεφύγει από την επίδραση του χρόνου και να φαίνεται σαν τη μεγαλύτερη αδερφή της 6χρονης κόρης της Suri. Η «girl next door» ομορφιά της αναδεικνύει τα γλυκά χαρακτηριστικά της Katie που μοιάζουν με αυτά ενός έφηβου κοριτσιού και ακόμα και χωρίς ίχνος make up δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι η Katie δεν πλησιάζει καν την τρίτη δεκαετία της ζωής της.

Αυτό που πραγματικά όμως έχει αλλάξει στην Katie είναι το στυλ της. Θέλετε η φιλία της με την Victoria Beckham και την Eva Longoria, θέλετε η διαρκής παρουσία των paparazzi έξω από την πόρτα της, η Katie από βλαχοcasual με tank top και denim παντελόνια, γνώρισε όλη την αφρόκρεμα των σχεδιαστών και σε μερικά χρόνια (με τη βοήθεια styling team υποθέτουμε) κατάφερε να γίνει ένα style icon που έχει αναγνωρίσιμο, boho, ανεπιτήδευτο στυλ, σημείο αναφοράς για τις άλλες γυναίκες και τους fashion editors.

Τώρα, λοιπόν, που η Katie χώρισε από τον Tom Cruise μπορεί να διακατέχεται από μηδενικό άγχος γιατί έχει όλο το χρόνο να βρει την πραγματική αγάπη και να ξαναζήσει τη νεότητα της, αφού ούτως ή άλλως φαίνεται να σαν μην έχασε ποτέ.

Δείτε πως άλλαξε στο πέρασμα του χρόνου άλλη μία κυρία από μία σειρά που αγαπήσαμε στα 90s, το Melrose Place, η Heather Locklear