Ένα καλοκαίρι σχεδόν όπως τα άλλα...

Ένα καλοκαίρι σχεδόν όπως τα άλλα...

Η κ. Κοτοβός (πρώην σχέση του Αρναούτογλου) παντρεύεται λέει με τον κ. Βιγκόπουλο (πρώην σχέση της Ματσούκα), ενώ και η Παπουτσάκη θα πράξει το ίδιο μες στο καλοκαίρι. Οι υπόλοιποι σταρ της εγχώριας σόου μπιζ (μη βαράτε λέμε και κάνα αστείο να παίρνει η ώρα), στέλνουν φωτογραφίες τους στα σόσιαλ μίντια από τις διακοπές τους, διαχειριζόμενοι μόνοι τους τη διασημότητα τους.

Να'σαι στον καύσωνα καρφωμένος στην Αθήνα και φτωχός και να βλέπεις τις ειδυλλιακές διακοπές των άλλων και να σου γυρνά το μάτι, ενώ η μεγάλη τιμωρία που'χεις να πράξεις είναι το αν φόολου και το μπλοκ. Ο Γιώργος Παπαδάκης λέει, δεν τα βρήκε με τον ΑΝΤ1 και είπαν θα ξανασυζητήσουν μετά τις 20 Αυγούστου. Η μαμά της κ. Βίκης Σταμάτη έδωσε συνέντευξη για να πει πως η κόρη της όπως κάθε νοικοκυρά σιδέρωνε και έβαζε πλυντήρια. Μαμά είναι τι να σου κάνει κι αυτή δηλαδή και τι να πει για το παιδί της; Πως ήταν ακαμάτρα και σπάταλη και μόνο στα λούσα είχε το μυαλό της;

Το βραδύ του Κωστόπουλου θα συνεχιστεί λέει. Οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα κάνουν αλλαγές στο πρόγραμμα τους. Ο Άδωνις Γεωργιάδης τα λεει με μένα στο τουίτερ που σχολιάσα τις δηλώσεις του περί δημοκρατίας και ξεφτίλες βουλευτών σε συνδυασμό με τα αυτοκίνητα. Να πω πάντως πως γράφει πιο ψύχραιμα απ'ότι μιλά και παθιάζεται.

Ο Ρέμος και οι Onirama σκίζουν. Η Μύκονος έχει ζήσει και καλύτερα καλοκαίρια. Οι παπαράτσι συνεχίζουν να κυνηγάνε τις διάσημες γυναίκες με μαγιό στις παραλίες. Και αυτές συνεχίζουν να κάνουν πως δεν τους βλέπουν. Θα'ταν ένα καλοκαίρι όπως τα άλλα, αν δεν καταβαλλόταν τόσος κόπος μίμησης της ολοκληρωτικά περασμένης ανεμελιάς του.