Η Marion Cotillar φωτογραφίζεται: Αισθησιακή και πανέμορφη!

Η Marion Cotillar φωτογραφίζεται: Αισθησιακή και πανέμορφη!

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο The Dark Knight Rises

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Marion Cotillar, φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιουλίου της «Madame Figaro» με αφορμή τη συμμετοχή της στην πολυαναμενόμενη ταινία The Dark Knight Rises.

Η 36χρονη πανέμορφη ηθοποιό, στη συνέντευξή της στο Γαλλικό περιοδικό εκτός από το ρόλο της στην ταινία του Chris Nolan- η οποία αναμένεται να είναι το blockbuster του καλοκαιριού- μιλά για πολλά ακόμη. Δυσκολεύεται να διαλέξει ανάμεσα στη Γαλλία και την Αμερική, προχωρώντας σε μια παραδοχή η οποία προκαλεί αίσθηση, καθώς ανεφέρει ότι πλέον έχοντας περάσει τόσο διάστημα και στην Αμερική, νιώθει και λίγο Αμερικανίδα.

«Μου αρέσει να είμαι στη Νέα Υόρκη, στο Λος Αντζελες, στο Σικάγο. Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω Αμερικανή αλλά ένας μέρος της καρδιάς μου ανήκει στην Αμερική», λέει.

Πάντως ισχυρίζεται πως θα ήθελε το παιδί της να μεγαλώσει στη Γαλλία για να βλέπει την οικογένειά του και τους φίλους του. Παράλληλα αναφέρει ότι χαίρεται πολύ την ηλικία της και κάνει σύγκριση με εκείνη όπου ήταν παιδί και είχε πολλές απορίες. Τώρα όπως είπε, που είναι πιο ώριμη και μεγαλύτερη, μπορεί να καταλάβει καλύτερα τον κόσμο και τη ζωή, καθώς και τους ανθρώπους και έτσι να χαίρεται ότι της συμβαίνει. Γι΄αυτό και τονίζει στη συνέντευξή της: «Αγαπώ τη ζωή...».

Και εμείς σε αγαπάμε Marion, και εμείς.