Τom Cruise: Aπό απλός τρελός, τώρα και με πτυχίο

Γωγώ Φούντα
Τom Cruise: Aπό απλός τρελός, τώρα και με πτυχίο

Μήπως ο superstar είναι πράκτορας των εξωγήινων;

Ότι το πρόσωπο των ημερών Tom Cruise είναι ένα αρκετά ιδιαίτερο άτομο, μετά μάλιστα και τις αποκαλύψεις της πρώην μάνατζέρ του, το γνωρίζαμε από πρώτο χέρι. Ότι έχει και τηλεκινητικές και τηλεπαθητικές ικανότητες, σύμφωνα πάντα με την Εκκλησία της Σαιεντολογίας, είναι κάτι το οποίο βγήκε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας και δικαίως έχει προκαλέσει σοκ!

Ο 50χρονος star, ο οποίος γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά του, είναι ο διασημότερος οπαδός της Σαιεντολογίας και σύμφωνα με μία έρευνα του περιοδικού Rolling Stone το 2006, ο Tom έχει πλέον φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο μύησης με αποτέλεσμα να διαθέτει σούπερ... δυνάμεις και να αποκαλείται «Operating Thetan» ή «ΟΤ» (όρος που χρησιμοποιείται στη Σαιεντολογία και περιγράφει την ψυχή που δρα από μόνη της). Ο τιμητικός αυτός τίτλος δίνεται σε άτομα που έχουν κατορθώσει να ανακτήσουν τον πλήρη έλεγχο του εαυτού αλλά και του περιβάλλοντός τους.

Μπορεί το πολύκροτο διαζύγιο του Tom και της Katie,να ακολούθησαν πολλές και σοκαριστικές αποκαλύψεις, ιδίως σχετικά με την μανία του διάσημου ηθοποιού με την πίστη του, αλλά ομολογουμένως η συγκεκριμένη είναι η πιο παράξενη και... τρομακτική από όλες! « Οι ΟΤ μπορούν να μετακινήσουν αντικείμενα με το μυαλό τους να θέσουν τα σώματά τους σε πλήρη έλεγχο και να ελέγξουν τη συμπεριφορά τόσο των ανθρώπων όσο και των ζώων» εξηγεί η καθηγήτρια Janet Reitman.

Μάλιστα, ο Tom, ο οποίος έχει μελετήσει την εν λόγω θρησκεία για πάνω από 30 χρόνια λέγεται ότι έχει φτάσει στο επίπεδο OT VII και σε ένα ανώτερο δηλαδή επίπεδο διαφώτισης αφού έχει ταξιδέψει σε αυτό που είναι γνωστό στους κόλπους της Σαιεντολογίας ως «η γέφυρα προς την ολική απελευθέρωση» (Bridge to Total Freedom).

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η καθηγήτρια Reitman, η οποία διεξήγαγε την έρευνα κάνει λόγο για μία κατάσταση που θυμίζει τη... θέωση! Συγκεκριμένα εξηγεί: « Στα υψηλότερα επίπεδα διαφώτισης απελευθερώνονται από το ανθρώπινο σύμπαν και πλέον μπορούν να ελέγξουν αυτό που οι Σαιεντολόγοι αποκαλούν MEST: Matter (ύλη), Energy (ενέργεια), Space (χώρο) και Time (χρόνο)».

Η Nancy Meny η οποία έχει κατά καιρούς δουλέψει στη Scientology's Sea Organization αποκάλυψε ότι ο Tom ουσιαστικά ήταν από μικρό παιδί στους κόλπους της Σαιεντολογίας. Είπε: « Γνώριζα κάποια από τα άτομα που είχαν πλησιάσει τον Tom όταν ήταν ακόμα παιδί με σκοπό να τον μυήσουν. Τα πάντα ήταν καλά οργανωμένα και προσανατολισμένα. Μάλιστα, επειδή είχε δυσκολίες στην ανάγνωση, τα μαθήματα που απαιτούσε η μύηση πάντα τα μελετούσε μαζί με κάποιον άλλο. Το μέγεθος της χειραγώγησης είναι τεράστιο».

Παρά τις συγκλονιστικές, και λίγο εξωπραγματικές αποκαλύψεις, ο superstar συνεχίζει ατάραχος τα γυρίσματα της νέας του ταινίας στο Beverly Hills, στο σετ της οποίας έφτασε με ένα τεράστιο πούλμαν δώρο από τα... αφεντικά της Σαιεντολογίας! Μάλιστα ο τρελο-Tom απαγόρευσε στον οποιοδήποτε να μπει στο όχημα με λερωμένα παπούτσια, ακόμα και στον εαυτό του, εκτός αν είχε προηγηθεί η είσοδος του μεγάλου αφεντικού (COB).

Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω αγαπημένε Tom...

Διαβάστε επίσης: Η πρώην μάνατζερ του Tom Cruise αποκαλύπτει: «Κυκλοφορούσε με στρινγκ και ήταν πάντα γεμάτος οργή»

Tom Cruise & Katie Holmes: Ο πιο γρήγορος δικαστικός συμβιβασμός στα χρονικά