Οι αναρίθμητοι άντρες της Jennifer Aniston (στην προ Justin εποχή)

Οι αναρίθμητοι άντρες της Jennifer Aniston (στην προ Justin εποχή)

Αυτό το κορίτσι ποιος θα το πάρει;

H Jennifer Aniston έχει σχεδόν όλα όσα θα ήθελε κάθε γυναίκα της ηλικίας της. Είναι όμορφη, επιτυχημένη, κάνει καριέρα κερδίζοντας εκατομμύρια με κάθε της ταινία και μπορεί να καυχιέται πως έχει ανακηρυχθεί ως μία από τις πιο σέξι γυναίκες του Hollywood. Τι λείπει λοιπόν από τη Γενοβέφα Αναστασάκη και οι θαυμαστές της δε μπορούν να βρουν την ησυχία τους;

Το διάσημο κορίτσι που δε φημίζεται για τις άγριες νύχτες της, τις προκλητικές φωτογραφίες και τα σκάνδαλα, καθώς φροντίζει να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ σε σχέση με την προσωπική της ζωή όχι μόνο δεν έχει παντρευτεί ακόμα, αλλά έχει δει μέχρι και την αιώνια αντίζηλό της, Angelina Jolie, να τερματίζει πρώτη στο σπριντ των γαμήλιων όρκων φορώντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο μονόπετρο δια χειρός Brad Pitt.

Τους εφηβικούς της έρωτες σίγουρα δεν τους γνωρίζουμε αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Charlie Schlatter ήταν ο πρώτος γνωστός δεσμός της. Ακολούθησε ο μουσικός του συγκροτήματος Counting Crows, Adam Duritz με τον οποίο βγήκε για μια εβδομάδα και όπως φαίνεται δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία. «Μερικούς ανθρώπους ονειρεύεσαι αν τους γνωρίσεις και να βγεις μαζί τους, αλλά όταν τους γνωρίσεις λες αυτές οι διακοπές δεν είναι όπως τις περίμενα και διαλέγεις κάτι διαφορετικό», είπε για το κορίτσι μας και έκοψε λάσπη.

Ακολούθησε ο Tate Donovan, χωρίς πολλούς ενθουσιασμούς, μέχρι που μπήκε στο ζωή της ο one and only, o Brad Pitt. Τα παιδιά ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και μετά από εφτά χρόνια χώρισαν επειδή εκείνος ξελογιάστηκε από την αντροχωρίστρα καλλονή Angelina Jolie. «Όσο ήμουν με τη Jennifer είχα κατάθλιψη. Ήθελαν να κάθομαι στον καναπέ και να καπνίζω», θα πει για την πρώην σύζυγό του και θα της δώσει τη χαριστική βολή.

Μετά το χωρισμό εκείνη κλαίει στον ώμο της κολλητής της Courtney Cox και γίνεται το κορίτσι του Vince Vaughn, του Paul Sculfor και του ροκ σταρ John Mayers, με τον οποίο θα περάσουν πολλά διαστήματα on και off. Ύστερα ήρθε ο Justin Theroux. Ηθοποιός στο επάγγελμα, μηχανόβιος από χόμπι, με αρκετά λιτή γκαρνταρόμπα αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες του στις φυλλάδες και τίμιος, τόσο πολύ που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα την παντρευτεί.

Justin να το πάρεις το κορίτσι!