Τότε και τώρα: Πως είναι σήμερα η Βάλερι, το κακό κορίτσι από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς;

Τότε και τώρα: Πως είναι σήμερα η Βάλερι, το κακό κορίτσι από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς;

Μεγάλωσε τελικά η Βάλερι ή καταφέρε να κοροϊδέψει το χρόνο όπως έκανε με τους φίλους της στα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς;

Οι φανατικοί των 90s teen σειρών δεν θα ξεχάσουν ποτέ την Kelly του "Saved by the bell" και τη Valerie του "90210" (ευρύτερα γνωστό στην Ελλάδα ως Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς). Η μελαχρινή καλλονή Tiffani Amber Thiessen που ενσάρκωσε τους δύο θρυλικούς ρόλους μπορεί πλέον να έχει περάσει στην αιωνιότητα της pop culture και να έχουμε σχεδόν ξεχάσει την ύπαρξη της, αλλά το παρελθόν της στη βιομηχανία του θεάματος είχε προκαλέσει πάθη, ίντριγκες και διαμάχες σε φίλους και γνωστούς. Η πάλαι ποτέ υπερβολικά αδύνατη κορασίδα των 80s ήδη από τα χρόνια της στο Μπέβερλι Χιλς είχε ένα σώμα με θελκτικές καμπύλες και ένα πρόσωπο που έκανε τον αντρικό πληθυσμό να υποκλίνεται στη γοητεία του και το sex appeal του.

Τι και αν την ήθελαν όλοι οι άντρες όμως, τα χρυσά χρόνια του Μπέβερλι Χιλς η Tiffani είχε σχέση με τον Brian Austin Green (το David δηλαδή) που τώρα είναι βέβαια ο μπαμπάς του παιδιού της Megan Fox. Αυτό ο δεσμός όμως δεν είναι η μοναδική σχέση της κυριάς Thiesen με συμπρωταγωνιστές της από το 90210. Είναι κολλητή φίλη της Kelly (συγγνώμη Jennie Garth ήθελα να πω) και μάλιστα έγινε κουμπάρα της στο γάμο της. Η ίδια παντρεύτηκε το 2005 και λίγο καιρό μετά απέκτησε και το πρώτο της παιδί.

Σήμερα ζει στο ημίφως της δημοσιότητας, καθώς καμία προσπάθεια της στο χώρο της υποκριτικής δεν έχει στεφθεί με απόλυτη, εμπορική επιτυχία, αλλά παραμένει μια γυναίκα με υγιείς αναλογίες που όσα χρόνια και αν περάσουν και όσα κιλά και αν βάλει είναι όμορφη και θελκτικά ζουμερή. Team Valerie λοιπόν.

Διαβάστε επίσης:

Τότε και τώρα: Η Brenda από τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», Shannen Doherty στο πέρασμα του χρόνου

Τότε και τώρα: Πως είναι σήμερα η Donna Martin του Beverly Hills;

Το Dancing with the Stars είναι το Big Brother των 10s