Hugh Jackman: Σέξι κι όποιος αντέξει στις παραλίες της Αυστραλίας

Γωγώ Φούντα
Hugh Jackman: Σέξι κι όποιος αντέξει στις παραλίες της Αυστραλίας

Ο διάσημος ηθοποιός έβαλε το μαγιό του και βούτηξε στα παγωμένα νερά της Αυστραλίας...

Όταν ο Hugh Jackman αποφασίζει να βγει στην παραλία, το μόνο σίγουρο είναι ότι η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο! Κάτι τέτοιο συνέβη και στην παραλία Bondi στη γενέτειρα του star, την Αυστραλία και παρά το γεγονός ότι εκεί έχουν χειμώνα, κατάφερε με το σέξι παρουσιαστικό του να προκαλέσει καύσωνα!

Ο διάσημος ηθοποιός πήρε την οικογένειά του και ταξίδεψε στο νότιο ημισφαίριο, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπατριώτες του να θαυμάσουν και να ζηλέψουν το καλογυμνασμένο του κορμί, παρά τα 43 του χρόνια.

Ο σέξι star των X-Μen ολοκλήρωσε τις παραστάσεις στο Broadway όπου κρατούσε τον ρόλο του Γιάννη Αγιάννη στο θρυλικό έργο «Les Misérables», και αποφάσισε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα του πρόσωπα, πριν πέσει και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά. Συγκεκριμένα, σε λίγες μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας του ταινίας X-Men sequel The Wolverine και μάλιστα μέρος αυτών θα πραγματοποιηθούν στο Σίδνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Jackman απαίτησε να υπάρχει ιδιωτικό γυμναστήριο στο σετ της ταινίας, για να διατηρήσει και το περίφημο six-pack του, αλλά και προσωρινή κατοικία για την οικογένειά του κοντά στο σημείο των γυρισμάτων. Μάλιστα, σύμφωνα με υπολογισμούς, η ταινία αναμένεται να ενισχύσει την οικονομία της Αυστραλίας με το ποσό των 80 εκατομμυρίων δολαρίων περίπου.

Εκτός του διάσημου γόη, το καστ της ταινίας συμπληρώνει και η επίσης σέξι Jessica Biel, η οποία θα υποδυθεί τη Viper και η οποία συνήθως παρουσιάζεται ως εχθρός των X-Μen.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις σκηνές πάλης μεταξύ των δύο hot star...

Διαβάστε επίσης:

Hugh Jackman, είσαι καλά;

Ποιος σταρ του Hollywood «έβρεξε» τα παντελόνια του;