Η Jennifer Aniston είναι μια κακοντυμένη ιερόδουλη

Η Jennifer Aniston είναι μια κακοντυμένη ιερόδουλη

Η μεταμόρφωση της Jennifer συνεχίζεται.

Φαίνεται πως ο Justin Theroux δεν έχει καταφέρει μόνο να κάνει ευτυχισμένη την Jennifer Aniston, αλλά και να της αλλάξει ολόκληρη τη φιλοσοφία. Στην αρχή ήταν η αλλαγή στο ντύσιμο και το γενικότερο στυλ της -όσο και αν η ίδια το αρνείται- καθώς ο συνδυασμός μαύρων ρούχων-χρυσών αξεσουάρ έγινε η νέα της μανία. Ακριβώς όπως ήταν τόσα χρόνια και του Justin. Έπειτα, ήρθαν τα τατουάζ, οι «εναλλακτικές» φωτογραφίες από τον Terry Richardson, η στροφή στη σκηνοθεσία και, φυσικά, ο ρόλος της στο Horrible Bosses ως μία σεξομανής οδοντίατρος που παρενοχλεί μέχρις εσχάτων τον βοηθό της, ένας ρόλος που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε την Aniston, συγκεκριμένα, να ενσαρκώνει.

Και τώρα, μετά από μια χαλαρή περίοδο διακοπών με τον αγαπημένο της, η 43χρονη ηθοποιός μπαίνει ξανά στο στούντιο για να γυρίσει τη νέα της ταινία, στην οποία, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο ρόλος της μόνο συμβατικός δεν θα είναι.

Η Aniston, λοιπόν, πρωταγωνιστεί στο «We' re the Millers», μαζί με τον Jason Sudeikis (με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ξανά στο Horrible Bosses), στο ρόλο μιας πόρνης την οποία «προσλαμβάνει» ο έμπορος ναρκωτικών του Sudeikis για να παραστήσει τη γυναίκα του και να μεταφέρουν 450 κιλά μαριχουάνας κατά μήκος της Αμερικής χωρίς να κινήσουν τις υποψίες. Για να ολοκληρωθεί η εικόνα της χαρούμενης οικογένειας, στο κάδρο μπαίνει και η Emma Roberts ως «κόρη» του ζευγαριού.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «We' re the Millers» κυκλοφόρησαν σήμερα, και μπορούμε να δούμε μια εντελώς μεταμορφωμένη Aniston που δε θυμίζει σε τίποτα τις λαμπερές εμφανίσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει. Τώρα μένει μόνο να δούμε αν η ταινία θα έχει την ίδια επιτυχία με το Horrible Bosses, καθώς μοιράζονται το ίδιο μαύρο χιούμορ και δύο από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές, αλλά και αν η Jennifer θα μπορέσει και αυτή τη φορά να βγάλει προς τα έξω μια άλλη περσόνα, εκ διαμέτρου αντίθετη με τις ρομαντικές, γλυκανάλατες ηρωίδες που ενσάρκωνε τόσα χρόνια στη μεγάλη οθόνη, και να αποκτήσει αυτό το ειδικό βάρος που έλειπε τόσο καιρό από την καριέρα της.

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Aniston: Έχρισε κύριο της περιουσίας της τον Justin!

Η Jennifer Aniston έγινε ένα μάτσο χάλια

Jennifer Aniston: Έκανε κοτσιδάκια για να ευχαριστήσει τον Justin!