Δέσποινα Βανδή: Πώς διατηρεί αυτό το σώμα;

Δέσποινα Βανδή: Πώς διατηρεί αυτό το σώμα;

Όλα τα μυστικά της γυμναστικής και της διατροφής της.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση να έχεις περάσει τα 40 και να διατηρείς σώμα έφηβης. Η Δέσποινα Βανδή έχει ένα από τα ωραιότερα και πιο γυμνασμένα σώματα στην Ελλάδα, όχι χωρίς θυσίες φυσικά.

Εδώ και πολλά χρόνια η Δέσποινα έχει υιοθετήσει ένα υγιεινό τρόπο ζωής με προσεγμένη διατροφή και αρκετές ώρες γυμναστικής. Το πρόγραμμά της, είναι πιο αυστηρό το χειμώνα και αρκετά πιο χαλαρό το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα αυτή την εποχή η Δέσποινα γυμνάζεται 3 με 4 φορές την εβδομάδα, για μια ώρα, με τη βοήθεια του trainer Γιώργου Παπαδημάκη, χρησιμοποιώντας τη νέα μέθοδο γυμναστικής με ιμάντες ΤΡΧ. Το ΤΡΧ είναι ένα σύστημα προπόνησης που χρησιμοποιεί ιμάντες και το ίδιο το σώμα ως μοχλό δύναμης. Τις ημέρες που δεν γυμνάζεται με τον personal trainer κάνει μόνη της πιλάτες και ειδικά τις πρωινές ώρες που ο Ντέμης και τα παιδιά λείπουν από το σπίτι.

Σε ότι φορά τη διατροφή της ακολουθεί την ίδια τακτική με τη γυμναστική, δηλαδή πιο προσεγμένη το χειμώνα ή όταν έχει εμφανίσεις και πιο χαλαρή το καλοκαίρι.
Δοκιμάζει σχεδόν τα πάντα, αλλά σε μικρές ποσότητες. Η Δέσποινα σπάνια θα τελειώσει ολόκληρο το πιάτο της, ενώ δεν τρώει ποτέ μετά τις 9 το βράδυ. Στις διατροφικές απαγορεύσεις μπαίνουν φυσικά τα τηγανιτά και τα junk food.
Η Δέσποινα αποφεύγει συστηματικά το αλκοόλ και προτιμά να πιεί ένα ποτήρι κρασί με πάγο.