Ρίξε ένα μπικινάκι...

Ρίξε ένα μπικινάκι...

Το βλέπουμε στα «χτυπήματα» στα αντίστοιχα θέματα στο διαδίκτυο, το αντιλαμβανόμαστε απ τα εξώφυλλα των τελευταίων στην επικράτεια περιοδικών, που τα εξώφυλλα τους θυμίζουν οδηγό δειγματισμού βιοτεχνίας, αλλά το κατανοούμε και απ τις ειδήσεις. Τα μαγιό πουλάνε! Πολύ! Μενεγάκη, Χρηστίδου, Καινούργιου, Νομικού και άλλες καλλονές.
Μπροστά αυτές, διπλά ο φωτογραφικός φακός του παπαράτσι, που σχεδόν ζει ημερόνυχτα πάνω στην πετσέτα της καλλονής. Στις ειδήσεις πάλι, αφορμή ζητάνε. Και δε λέω για το ΣΤΑΡ που το μισό του δελτίο ειδήσεων είναι ανελέητο κυνηγητό κάθε καλλίγραμμης Ελληνίδας ή ξένης που ξαπλώνει σε ξαπλώστρα, αλλά ακόμη και το δελτίο του ΑΝΤ1.
Πάσαρε το θέμα η Ριτσα Μπιζογλη, -που έβγαλε όλο το καλοκαίρι στο Μαρούσι- για τις θερμοκρασίες του 15αυγουστου και τσουπ! Να στριγκ, μπραζίλιαν, σορτσάκια, κλασσικά, με κορδονάκια σλιπ από μαγιό σε κοντινά. Και μετά τα πάνω μέρη των μαγιό να λιάζονται, να δροσίζονται στα νερά, να συνηθίζουν τη θερμοκρασία! Αν δεν άκουγες τη σοβαρή φωνή του ρεπόρτερ θα λίγες πως είναι διαφήμιση 090 και καημένες λουόμενες σε παρακινούν «πάρε με τώρα», που ένα μπανάκι πήγαν να κάνουν και βρέθηκαν να εκτίθενται σαν την Ποάτσι και την Τσιτσιολίνα.

Τώρα πως εξηγείται η άβυσσος της ψυχής μας να κοβόμαστε να δούμε την Καινούργιου με μαγιό; Από ζήλεια οι γυναίκες να ψάξουμε ψεγάδια; Από λαγνεία οι άνδρες να δουν σχεδόν γυμνές αυτές που ποτέ δεν θα μπορούν να έχουν; Ποιος να ξέρει αν δεν είναι ψυχίατρος με διδακτορικό για τον ψυχισμό του Έλληνα τον καιρό της κρίσης;