Η Suri μαθαίνει ποδήλατο

Η Suri μαθαίνει ποδήλατο

Ήρθε η ώρα για την μικρή fashionista να πάρει τα πρώτα της μαθήματα.

Η Suri Cruise μπορεί να πέρασε αρκετά τους τελευταίους 2 περίπου μήνες, με το πολύκροτο διαζύγιο των γονιών της και τις δραστικές αλλαγές στη ζωή της που επέβαλε η μητέρα της (aka τέρμα οι υπερβολικές χλιδές), σίγουρα όμως οι τόνοι αγάπης που λαμβάνει τόσο από τον Tom Cruise όσο και από την Katie Holmes βοήθησαν αρκετά για να περάσει ένα ανέμελο καλοκαίρι. Μέσα στο οποίο, απ' ότι φάνηκε χτες, θα προλάβει να μάθει και ποδήλατο.

Η Katie πήρε την 6χρονη κόρη της και την έβγαλε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όχι για ψώνια αυτή τη φορά, αλλά για να της μάθει πως να κάνει ποδήλατο -κάτι που συνήθως μαθαίνουν οι πατεράδες στα παιδιά, δεδομένης όμως της κατάστασης, καθώς και του γεγονότος πως ακόμα και αν δεν είχαν χωρίσει, ο Tom Cruise θα βρισκόταν πάλι σε κάποια άκρη του κόσμου να γυρίζει ταινίες, η Katie ανέλαβε δράση.

Το δίδυμο πέρασε αρκετή στο δρόμο, με την Suri να καβαλά το ροζ ποδηλατάκι της με τις βοηθητικές ρόδες, φορώντας ταιριαστά ρούχα και κράνος (είναι γνωστή άλλωστε η αδυναμία της στο συγκεκριμένο χρώμα) και την Katie να την καθοδηγεί, αν και κάποια στιγμή η μικρή φάνηκε έντονα δυσαρεστημένη όταν η μαμά της σταμάτησε το μάθημα για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Με τη φόρα που πήρε, πάντως, από το πρώτο κιόλας μάθημα, δε θα είναι απίθανο αν τη δούμε σε λίγο καιρό να κάνει και σούζες.

Διαβάστε επίσης:

H Katie Holmes μετακομίζει στο νέο της σπίτι

Το νέο σχολείο της Suri Cruise

Η Suri Cruise στη Disneyworld με τον Tom