Τότε και τώρα: Η Kirsten Dunst είναι η celebrity που θα μείνει για πάντα νέα

Τότε και τώρα: Η Kirsten Dunst είναι η celebrity που θα μείνει για πάντα νέα

Η αιώνια λολίτα του Hollywood θα είναι για πάντα στις καρδιές μας.

Ποια είναι τελικά η Kirsten Dunst; Το κοριτσάκι που έδωσε ενδεχομένως την ερμηνεία της ζωής του σε νεαρά ηλικία ως η μικρή βρικολακίνα στην ταινία «Συνέντευξη με ένα βρικόλακα»; Η κοκκινομάλλα που γοήτευσε το Spiderman στην αρχική τριλογία της μεταφοράς του γνωστού κόμικ στη μεγάλη οθόνη; Η έφηβος που παρεκτρέπεται στο Crazy/Beautiful; Η γυναίκα που κατάφερε να κάνει την περσόνα της Μαρίας Αντουανέτας αγαπητή σε όλους; Η ηθοποιός που μας έκανε να νιώθουμε δέος από το ταλέντο της με την ερμηνεία της στο Melancholia;

Η αντισυμβατική περσόνα του Hollywood είναι μόλις 30 χρονών αλλά φαίνεται να έχει κάνει τα πάντα στην καριέρα της από ανεξάρτητες παραγωγές μέχρι blockbuster ταινίες. Αιθέρια σαν ξωτικό, η πάλαι ποτέ λολίτα με το νωχελικό βλέμμα δεν χρειάζεται να κάνει κάτι ιδιαίτερο για να μας γοητεύσει ακόμα και τώρα που μπήκε στην τρίτη δεκαετία της ζωή της. Ανεπιτήδευτη, cool, bohemian με μπόλικο ταλέντο και ερμηνείες όπως αυτή στο Virgin Suicides, το Marie Antoinette και το Melancholia που θα συνοδεύουν πάντα το μύθο της, η Kirsten είναι μία από τις πιο iconic γυναίκες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η εμφάνιση της ποτέ δεν σχετιζόταν με την κλασική ομορφιά, αλλά πάντα κατάφερνε να είναι πρότυπο για τις γυναίκες επειδή δεν σχετιζόταν με στερεότυπα και προσάρμοζε τις επιταγές του Hollywood στα δικά της κριτήρια. Οι οίκοι μόδας τη λατρεύουν και κατά καιρούς έχει γίνει μούσα διαφόρων σχεδιαστών, ενώ όσο τα χρόνια περνούν η Kirsten γίνεται πιο θελκτική και όμορφη, χωρίς να χάνει ίχνος από την γοητεία που είχε ως ντεμπουντάντ του Hollywood.

Και αν αναρωτιέστε πως θυμηθήκαμε τη Kirsten, θα πρέπει να ξέρετε πως πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Bachelorette», την ανεξάρτητη παραγωγή της χρονιάς που ήδη σαρώνει στα ταμεία και το iTunes και δείχνει τη ζωή κοριτσιών λίγο πριν την πόρτα του γάμου που δεν φοβούνται να ενδώσουν στις καταχρήσεις. Δείτε την ταινία και θα βρείτε άλλο νόημα στο τραγούδι "Girls just wanna have fun".

Διαβάστε επίσης:

Τότε και τώρα: Πως ήταν οι διάσημες καμπύλες της Kim Kardashian μερικά χρόνια πριν;

Pop star «τρίτης ηλικίας». Ποια μεγαλοκοπέλα της μουσικής έχει τις περισσότερες ρυτίδες;