Τι δουλειά έχει η Victoria Beckham με τον Justin Bieber;

Τι δουλειά έχει η Victoria Beckham με τον Justin Bieber;

Η σχεδιάστρια και ο νεαρός τραγουδιστής, σε μία ξεχωριστή συνεργασία

Το Fashion's Night Out, το ετήσιο shopping event της αμερικανικής Vogue που έχει γίνει θεσμός, επιστρέφει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, και για τις ανάγκες προώθησής του, Victoria Beckham και Justin Bieber ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ξεχωριστό βίντεο.

Εκτός από τους Beckham και Bieber, στο βίντεο πρωταγωνιστούν και άλλοι celebrities όπως ο Darren Criss της σειράς Glee, ο λατρεμένος Marc Jacobs και η Taylor Swift. Η πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια παρακινεί τους θεατές, στις 6 Σεπτεμβρίου, να «βγουν στους δρόμους και να κάνουν shopping μέχρι τελικής πτώσεως».

Το Fashion's Night Out θα διεξαχθεί σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ και -φυσικά- το Παρίσι. Ο Bieber στο βίντεο υπόσχεται ότι θα είναι «οπωσδήποτε εκεί» αφού, όπως λέει, στο event θα έχει την ευκαιρία να συναναστραφεί μοντέλα. «Και ποιος δεν θέλει να γνωρίσει μοντέλα;», αναρωτιέται. «Εσείς θα φέρετε τους φίλους σας, εγώ θα φέρω τους δικούς μου, και μπορούμε να κάνουμε, όλοι μαζί, παρέα», λέει απευθυνόμενους στους Αμερικανούς fans του.

Το «μήνυμα» του Fashion's Night Out είναι το «shopping για καλό σκοπό». Ο θεσμός ξεκίνησε το 2009, εν μέσω οικονομικής κρίσης της Αμερικής, με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας της κάθε πόλης . Φέτος, για την προώθηση του, θα πωλείται ένα συλλεκτικό t- shirt, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του αγώνα κατά του AIDS. Οι stars- πρωταγωνιστές του βίντεο φοράνε το t- shirt δίνοντάς του, ο καθένας, το προσωπικό του στυλιστικό στίγμα. Ο Bieber φοράει το δικό του κάτω από ένα δερμάτινο jacket με τρουκς, ενώ η –πάντα chic- Beckham επιλέγει ένα μαύρο μπλέιζερ.

Διαβάστε ακόμα:

Katie Holmes VS Victoria Beckham
O Justin Bieber αντιγράφει το Michael Jackson
Πώς κρατιούνται σε φόρμα οι γαζέλες Spice Girls;