Το παλάτι κατηγορεί τους σωματοφύλακες, για τις γυμνές φωτογραφίες του Harry.

Το παλάτι κατηγορεί τους σωματοφύλακες, για τις γυμνές φωτογραφίες του Harry.

Έξαλλη η βασιλική οικογένεια

Σε μια προσπάθεια να κρύψεις τις βρωμιές κάτω από το χαλί, η βασιλική οικογένεια κατάφερε με τη βοήθεια της νομικής φίρμας Harbottle & Lewis να μπλοκάρει τις φωτογραφίες του γυμνού Harry, από όλες τις εφημερίδες στην Βρετανία.

Έτσι και αλλιώς τα βρετανικά Media είναι πολύ προσεχτικά κάθε φορά που εμφανίζεται βασιλικό σκάνδαλο, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση , μοιάζει χαμένη υπόθεση μια και δεν υπάρχει site στο internet που να μην έχει δημοσιεύσει τις φωτογραφίες του πρίγκιπα. Πάντως την πιο έξυπνη αντίδραση είχε η εφημερίδα The Sun, η οποία σκηνοθέτησε το εξώφυλλο της, βάζοντας έναν συντάκτης της να ποζάρει γυμνός, αναπαριστώντας ακριβώς την αυθεντική φωτογραφία.

Εν τω μεταξύ η βασιλική οικογένεια είναι έξαλλη με το γεγονός, αλλά δεν κατηγορούν απαραίτητα τον Harry, αλλά τους σωματοφύλακες, οι οποίοι δεν ζήτησαν να κρατήσουν τα κινητά τηλέφωνα των κοριτσιών που ακολούθησαν τον πρίγκηπα και την παρέα του στη VIP σουίτα. Μετά από αρκετό αλκοόλ, το πάρτι άναψε, κάποιο από τα κορίτσια τράβηξε φωτογραφίες από το κινητό του και τα υπόλοιπα είναι ιστορία

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Χάρι: Γυμνές φωτογραφίες από όργιο (!) στο Λας Βέγκας (pics)