Kim Kardashian: Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Kanye West, χαρίζει το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας της

Kim Kardashian: Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Kanye West, χαρίζει το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας της

Το αφεντικό τρελάθηκε!

Η συλλογή της από παπούτσια θα έκανε μέχρι και την Carrie Bradshaw καταπράσινη από τη ζήλια της. Ο λόγος για την Kim Kardashian η οποία έχει στην κατοχή της εκατοντάδες παπούτσια, κατάλληλα για κάθε outfit.

Η τηλεπερσόνα, στο τελευταίο επεισόδιο του reality όπου πρωταγωνιστεί, Keeping Up with the Kardashians, χάρισε 100 ζευγάρια designer ψηλοτάκουνα σε φιλανθρωπίες, μετά από παρότρυνση του καλού της, Kanye West. Ο ράπερ και σχεδιαστής (όπως μόνο αυτός θέλει να δηλώνει), «εισέβαλλε» στην γκαρνταρόμπα της Kardashian για ένα καλό ξεκαθάρισμα, αφού χαρακτήρισε το στυλ της «γκέτο». Με την βοήθεια του στυλίστα του, λοιπόν, ο Kanye γέμισε το κρεβάτι της Kim πανάκριβα ρούχα και παπούτσια, από τα οποία πολλά ήταν αφόρετα, γιατί τα έβρισκε «δεύτερα».

Παρότι η ίδια η Kardashian έχει, στο παρελθόν, χαρακτηρίσει τον εαυτό της «στυλίστρια», επέτρεψε στον αγαπημένο της να αποφασίσει τι θα κράταγε και τι θα πετούσε από την συλλογή της. Η μανία, μάλιστα του ράπερ ήταν τόσο μεγάλη, που δεν γλίτωσε ούτε μία τσάντα Louis Vuitton από γούνα, την οποία, σύμφωνα με δήλωση της, η Kim κρατούσε «σε περίπτωση που κάνω κόρη στο μέλλον».

Ο West, φυσικά, δεν άφησε την αγαπημένη του χωρίς ρούχα. Μαζί του στην έπαυλη των Kardashians έφερε μία στοίβα γεμάτη ρούχα δικής του επιλογής, τα οποία έβαλε την Kim να δοκιμάσει. Την ώρα που η τηλεπερσόνα δοκίμαζε ένα πράσινο φόρεμα, μάλιστα, της είπε: «Πλέον η θέση σου είναι στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες. Βρίσκεσαι σε αυτό το επίπεδο. Δείχνεις υπέροχη- είσαι μία νέα Kim».

Διαβάστε ακόμα:
Kim Kardashian: δίνει τέλος στις φήμες για ερωτικά τρίγωνα στο παρελθόν της
Η μαμά της Kim Kardashian οργανώνει την κηδεία της
Τότε και τώρα: Πως ήταν οι διάσημες καμπύλες της Kim Kardashian μερικά χρόνια πριν;