Ο πρίγκηπας Harry είχε μυστικό λογαριασμό στο Facebook

Ο πρίγκηπας Harry είχε μυστικό λογαριασμό στο Facebook

Ακόμα ένα μυστικό του αποκαλύπτεται!

Αυτές τις μέρες φάινεται ότι ο πρίγκηπας Harry βρίσκεται σχεδόν σε κάθε είδηση που διαβάζουμε.

Πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστό ότι, αν και πρίγκηπας, δεν διέφερε και πολύ απ όλους εμάς. Για την ακρίβεια διατηρούσε προσωπικό λογαριασμό στο

Facebook, με το ψευδώνυμο "Spiκe Wells". Η λίστα των φίλων του ήταν πάνω απο 400 άτομα και συμπεριλάμβανε κάποιους απο τους πλουσιότερους νεαρούς βρετανούς. Φυσικά καμία πληροφορία δεν ήταν δημόσια, εκτός αν ήσουν φίλος του. Ο Harry κατάφερε να διατηρήσει την ανωνυμία του για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, όχι βέβαια απο τη Scotland Yard που γνώριζε απο την αρχή το μυστικό του.

Την τελευταία βδομάδα, αμέσως μετά το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες στο Las Vegas, οι σύμβουλοί του, τον προέτρεψαν να κλείσει το λογαριασμό του, πράγμα που έκανε. Η κεντρική φωτογραφία του profile αλλάζε συχνά και χρησιμοποιούσε είτε καρτούν, είτε τη φωτογραφία ενός πιτσιρίκου με το σχόλιο "Ω, θεέ μου, είμαι κοκκινομάλλης", ενώ ως τόπο καταγωγής ανέφερε τη Botswana.

Ο Harry παρά τις προσπάθειές του να ζήσει σαν κανονικός 27χρονος, μάλλον δεν έχει την τύχη με το μέρος του τον τελευταίο καιρό. Να που και οι πρίγκηπες έχουν τα προβλήματά τους.

Διαβάστε επίσης:

Το παλάτι κατηγορεί τους σωματοφύλακες, για τις γυμνές φωτογραφίες του Harry.

Πρίγκιπας Χάρι: Γυμνές φωτογραφίες από όργιο (!) στο Λας Βέγκας (pics)