Πέθανε στα 54 ο πρωταγωνιστής του «Green Mile»

Πέθανε στα 54 ο πρωταγωνιστής του «Green Mile»

Ο σπουδαίος Michael Clarke Duncan άφησε την τελευταία του πνοή χτες το πρωί έπειτα από δίμηνη προσπάθεια ανάρρωσης από έμφραγμα.

Ανακοινώθηκε σήμερα από τον εκπρόσωπο τύπου του Michael Clarke Duncan καθώς και από την ίδια την αρραβωνιαστικιά του, Omarosa Manigault-Stallworth, πως ο 54χρονος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή χτες το πρωί σε νοσοκομείο του Los Angeles. Ο θάνατός του ήρθε 2 μήνες μετά από το έμφραγμα που υπέστη ο Duncan στις 13 Ιουλίου, και από το οποίο δυστυχώς ποτέ δεν κατάφερε να αναρρώσει πλήρως.

Ο σπουδαίος ηθοποιός άφησε ιστορία με την συγκλονιστική ερμηνεία του στο «Πράσινο Μίλι», για την οποία ήταν και υποψήφιος για Όσκαρ, και το νέο του αναπάντεχου θανάτου του σόκαρε πολύ κόσμο στο Hollywood καθώς ο Michael Clarke Duncan εκτός από μεγάλος ηθοποιός ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος και συνεργάτης.

Ο Tom Hanks, ο οποίος συμπρωταγωνίστησε μαζί του στο «Πράσινο Μίλι», δήλωσε: «Είμαι τρομερά λυπημένος με τον χαμό του Big Mike. Ήταν ο θησαυρός που όλοι ανακαλύψαμε στο σετ του Πράσινου Μιλιού. Ήταν μαγικός. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη και ο θάνατός του μας έχει αφήσει άφωνους».

Ο σκηνοθέτης του «Πράσινου Μιλιού», Frank Darabont, είπε: «Ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που είχα την τιμή να δουλέψω μαζί τους ή να γνωρίσω. Ο Michael ήταν η πιο ευγενική ψυχή, ένα παράδειγμα ειλικρίνειας, ακεραιότητας και καλοσύνης. Η λύπη που νιώθω είναι απερίγραπτη».

O Michael Clarke Dunkan είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στις ταινίες «Armageddon», «Planet of the Apes» και «Kung Fu Panda», και η καριέρα του είχε μόνο ανοδική πορεία έπειτα από την «αποκάλυψή» του στο Πράσινο Μίλι.

Οι celebrities εκφράζουν από το πρωί τα συλλυπητήριά τους μέσω Twitter ενώ προγραμματίζεται ήδη η δημόσια νεκρώσιμη ακολουθία καθώς και η κηδεία που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.