Kristen Stewart: Στο LAX φορώντας (πάλι) το μπλουζάκι του Robert

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart: Στο LAX φορώντας (πάλι) το μπλουζάκι του Robert

H διάσημη ηθοποιός μάλλον δεν περνάει και την καλύτερή της φάση...

Eνός κακού μύρια έπονται λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση της Kristen Stewart μπορούμε να πούμε ότι το ρητό επιβεβαιώνεται! Η 22χρονη star, η οποία τον τελευταίο καιρό πρωταγωνιστεί σχεδόν καθημερινά στα tabloids, λόγω του πασίγνωστου πλέον σκανδάλου, εθεάθη στο αεροδρόμιο του Los Angeles, στη δεύτερη κατά σειρά εμφάνισή της μετά τις αποκαλύψεις, με... σπασμένο δάχτυλο!

Το... τραύμα της Kristen έγινε αμέσως αντιληπτό από τους φωτογράφους, κυρίως λόγω του όχι και τόσο διακριτικού νάρθηκα, ενώ δεν έλειψαν και τα χλευαστικά σχόλια σχετικά με το ότι η star χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο το δάχτυλο που έσπασε από τα υπόλοιπα, μιας και συχνά πυκνά έχει απαθανατιστεί να κάνει τη γνωστή σε όλους χειρονομία ανασήκωσης του μεσαίου δαχτύλου, δημόσια! Εκτός φυσικά από το τον τραυματισμό της, εντύπωση έκανε και η μπλούζα που επέλεξε να φορέσει. Ναι καλά καταλάβατε, για ακόμη μία φορά φορούσε ρούχα που κάποτε ανήκαν στον Pattinson! Mε το συγκεκριμένο Τ-shirt, είχαμε δει τον Robert έναν περίπου χρόνο πριν να βγάζει βόλτα το σκύλο του.

Οι περισσότεροι, κάνουν λόγο για μία απεγνωσμένη προσπάθεια της Kristen να γίνει και πάλι συμπαθής στο κοινό, αλλά και να αποδείξει την αγάπη της στον πρώην της. Άτομο από το περιβάλλον της ηθοποιού είπε: «Η Kristen τον τελευταίο καιρό είναι μονίμως άυπνη καθώς τρέχει για την προώθηση της νέας της ταινίας On The Road στο Φεστιβάλ του Τορόντο». Όταν φυσικά ρωτήθηκε για τα νεύρα της νεαρής ηθοποιού αλλά και το άγχος που την έχει καταβάλλει λόγω της εμφάνισής της στην πρεμιέρα του Twillight στο πλευρό του Pattinson, απέφυγε να απαντήσει συγκεριμένα και περιορίστηκε να πει το εξής: «Παρά την μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε το σκάνδαλο της απιστίας της, εκείνη έχει μυαλό μόνο για την ταινία και ευελπιστεί οι κριτικές να μην επηρεαστούν από όσα συμβαίνουν τελευταία στην προσωπική της ζωή».

Το ευχόμαστε κι εμείς αυτό, γιατί αν η κατάσταση συνεχιστεί τότε τη βλέπουμε να αρχίζει να σπάει πόδια και να αφήνει τον Pattinson χωρίς ρούχα προκειμένου να γίνει και πάλι συμπαθής στο κοινό!

Διαβάστε επίσης:

Ο κόσμος της Kristen Stewart καταρρέει

Χώρισαν και οι γονείς της kristen Stewart

Kristen Stewart: Η προφητική συνέντευξη στην οποία λίγοι έδωσαν σημασία