To τελεσίγραφο της Victoria Beckham στον David

Γωγώ Φούντα
To τελεσίγραφο της Victoria Beckham στον David

H Vic αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της...

Mπορεί όλοι να πιστεύουν ότι η Victoria Beckham είναι έρμαιο στα χέρια του David καθώς ανέχεται τις απιστίες του, ή έστω τις φήμες περί απιστιών, αλλά όταν η διάσημη fashion designer, θυμώνει, ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε!

Η αδυναμία του συζύγου στα σπορ αμάξια είναι λίγο πολύ γνωστή, καθώς ο superstar του ποδοσφαίρου διαθέτει δύο Rolls Royce, δύο Mercedes, ένα τζιπ, μία Jaguar, δύο Range Rover και τρεις μοτοσικλέτες για όταν τον πιάνουν οι «Born to be wild» στιγμές του! Ωστόσο, και παρά την τεράστια έπαυλη που διαθέτει το ζεύγος στο Los Angeles, τα καμάρια του Beckham δε χωράνε πλέον στο πάρκινγκ με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να παρκάρει κάποια και έξω από το σπίτι.

Και επειδή το L.A, και συγκεκριμένα η γειτονιά των Beckham, δεν είναι Αθήνα όπου κάποιος μπορεί να ψάχνει θέση πάρκινγκ και μία ολόκληρη ώρα, οι πλούσιοι γείτονες του ζεύγους άρχισαν τα παράπονα. Άστραψε και βρόντηξε λοιπόν η Victoria και έδωσε τελεσίγραφο στο David δηλώνοντάς του ξερά και κοφτά: «Όχι, άλλα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ μας. Δεν υπάρχει άλλος χώρος», μιας και δε θέλει να δίνει αφορμές για κακόβουλα σχόλια.

'Η ο David θα ακούσει τη Vic και θα προσπαθήσει να τιθασεύσει λίγο τα πανάκριβα γούστα του, ή το ζεύγος θα πρέπει να μετακομίσει σε μεγαλύτερο σπίτι! Και δυστυχώς οι καιροί είναι δύσκολοι για τόσο μεγάλες αλλαγές ακόμα και για τη ζάμπλουτη οικογένεια. Του προτείνουμε να ασχοληθεί με τον φιλοτελισμό για να γλιτώσει και τη γκρίνια!

Διαβάστε επίσης:

Η Victoria Beckham έχει χιούμορ και το αποδεικνύει!

Ποιος trendsetter star φόρεσε παντόφλες με κάλτσα;

Πόσα βγάζει ο David Beckham την ημέρα;