Ο Tom Cruise έχει γίνει σκιά του εαυτού του

Ο Tom Cruise έχει γίνει σκιά του εαυτού του

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού αποδεικνύει πως το διαζύγιο με την Katie Holmes του στοίχισε πολύ ακριβά, και όχι από οικονομική άποψη.

Ένα πολύκροτο διαζύγιο δεν είναι εύκολο για κανέναν, ειδικά όταν έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Και, ειδικά στην περίπτωση του Tom Cruise, τα πράγματα δε φαίνεται να καλυτερεύουν, μάλλον το αντίθετο.

Έναν μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Katie Holmes, ο Cruise εμφανίστηκε προχτες το βράδυ στο Globe Theatre του Λονδίνου για να παρακολουθήσει τον Ριχάρδο τον 3ο, και η εξωτερική του εμφάνιση έπιασε μέχρι και τους παπαράτσι απροετοίμαστους.

Ο 50χρονος ηθοποιός έδειχνε εξαντλημένος, ταλαιπωρημένος και πολύ πιο αδύνατος από όσο τον είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Οι μυς και το καλογυμνασμένο σώμα του ήταν εκεί, μεν, αλλά η μεγάλη απώλεια βάρους «έκανε μπαμ» στο χιλιόμετρο, όπως και τα βαθουλωμένα και αξύριστα μάγουλά του. Οι φήμες λένε πως έχει χάσει 7 κιλά και οι κοντινοί του άνθρωποι ξέρουν πως αυτό έχει να κάνει με τη διάλυση του γάμου του.

Παρόλα αυτά, ο Cruise δεν σταμάτησε να προσφέρει το, διάσημο πλέον, χαμόγελό του στους φωτογράφους και τον κόσμο που είχε μαζευτεί για να τον δει, ενώ μετά το τέλος της παράστασης πήγε για δείπνο μαζί με τέσσερις φίλους του στο εστιατόριο του θεάτρου, το οποίο και ανάγκασαν να μείνει ανοιχτό μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Επίσης, κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Λονδίνο, συναντήθηκε για δείπνο με την πρώην του Penelope Cruz και τον άντρα της, Javier Bardem, ενώ αργότερα στην παρέα προστέθηκε και η Cameron Diaz και ο γιος του Cruise, Connor.

Διαβάστε επίσης:

Ο Tom Cruise έβγαλε εκτός εαυτού ένα ολόκληρο ξενοδοχείο

Tom Cruise: Κατέρρευσε λόγω χωρισμού

Τι δουλειά κάνει ο γιος του Tom Cruise για να τα βγάλει πέρα;