Ποια διάσημη μαμά αναγκάζει τα παιδιά της να βλέπουν καρτούν σε άλλες γλώσσες;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη μαμά αναγκάζει τα παιδιά της να βλέπουν καρτούν σε άλλες γλώσσες;

Τελικά η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά έχει στρατοπεδεύσει στους λόφους του Hollywood!

Eίναι γνωστή για το πειθαρχημένο lifestyle που ακολουθεί, το οποίο αντικατοπτρίζεται τόσο στην προσωπική της διατροφή και δίαιτα όσο και στην ανατροφή των παιδιών της. Ο λόγος για τη Gwyneth Paltrow, η οποία με τις τελευταίες της δηλώσεις, ομολογούμε ότι μας ξάφνιασε και μας έκανε να αναρωτηθούμε μήπως η πολλή πειθαρχία την έχει βαρέσει κατακέφαλα!

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός, η οποία είναι μητέρα της 8χρονης Apple και του 6χρονου Moses αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι επιτρέπει στα παιδιά της να παρακολουθούν καρτούν μόνο στα γαλλικά και ισπανικά και όχι στην μητρική τους γλώσσα, δηλαδή τα αγγλικά!

«Η κόρη μου Apple, με αυτή την μέθοδο μιλά πλέον πολύ καλά ισπανικά και γαλλικά. Όποτε ταξιδεύω στη Γαλλία, περνάω πάντα από την λεωφόρο Beaumarchais και τους αγοράζω dvd με τα αγαπημένα τους καρτούν».

Εκτός από την κάπως ιδιαίτερη μέθοδο διαπαιδαγώγησης που έχει επιλέξει για τα βλαστάρια της, αναφέρθηκε και στην μακροβιοτική διατροφή που ακολούθησε για χρόνια, και μάλιστα αρκετά αυστηρά. «Ήμουν πολύ πιστή στη δίαιτά μου για χρόνια, μέχρι που έμεινα έγκυος και έφαγα παγωτό! Αυτό που έμαθα κυρίως είναι να απολαμβάνω τη ζωή και καλώς ή κακώς το φαγητό συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες απολαύσεις. Μαγειρεύω κάθε μέρα και το απολαμβάνω».

Όσον αφορά στο γάμο της με τον Chris Martin και το μυστικό που τον κρατά ζωντανό έπειτα από 9 χρόνια κοινής συμβίωσης, αποκάλυψε: «Το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε καλοί φίλοι. Έχουμε τα ίδια γούστα στην μουσική αλλά και σε πολλά άλλα πράγματα. Η διαφορά μας είναι, ότι παρά το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο καλλιτέχνες, εγώ βρίσκομαι περισσότερο στον κόσμο μου ενώ ο Chris χρειάζεται συγκέντρωση αρκετές ώρες της μέρας για να γράψει την μουσική του».

Η Gwyneth πρόσφατα ανακηρύχθηκε η πιο καλοντυμένη του κόσμου...

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα του κόσμου;

Η Gwyneth εμπνέει την Max Factor

Όταν η Gwyneth συνάντησε το μισό Hollywood στα Starbucks της γειτονιάς (φωτό)