Η Gwyneth εκτός πραγματικότητας: Πουλάει μπλούζες των 500$ (!) μέσω του blog της

Γωγώ Φούντα
Η Gwyneth εκτός πραγματικότητας: Πουλάει μπλούζες των 500$ (!) μέσω του blog της

H διάσημη ηθοποιός ζει στον κόσμο τον δικό της!

Ως γνωστόν, η Gwyneth Paltrow, εκτός από star, ηθοποιός, μάνα και style icon είναι και blogger! Το Goop, όπως και ονομάζεται το blog της, περιέχει όλα όσα θέλει μία γυναίκα να ξέρει, ανάμεσα στα οποία και τις σκέψεις της διάσημης ηθοποιού. Έπειτα λοιπόν από τέσσερις περίπου μήνες αποχής, λόγω μάλλον επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Paltrow επανέρχεται δυναμικά στον κόσμο του διαδικτύου και αυτή τη φορά πουλάει και... ρούχα!

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός, η οποία μάλλον βρίσκεται ολοκληρωτικά στον κόσμο της, έκλεισε συμφωνία με τη γνωστή βρετανική φίρμα Chinti & Parker η οποία αναμένεται να σχεδιάσει ρούχα αποκλειστικά για το Goop. Ωστόσο, παρά την καλή θέληση της star, να μοιραστεί το προσωπικό της γούστο με τους θαυμαστές της, έχουν ξεσηκωθεί αντιδράσεις σχετικά με τα νούμερα αλλά και τις τιμές των εν λόγω ρούχων.

Οι τιμές των πουλόβερ κυμαίνονται από 485 μέχρι 515$ (!) ενώ τα νούμερα φτάνουν με το ζόρι το large, κάτι που μάλλον η Gwyneth θα θεωρεί και υποτιμητικό, και φυσικά είναι αποκλειστικά φτιαγμένα από κασμίρ!

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, που το νέο εγχείρημα της ηθοποιού δεν ξεκινά και με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς πολλοί αναρωτήθηκαν πόσο ιδιαίτερο θα μπορούσε να είναι ένα πουλόβερ που απλώς γράφει πάνω Goop και για ποιο λόγο η Paltrow, η οποία υποτίθεται απευθύνεται στην μέση γυναίκα, δεν έκλεισε συμφωνία με μία πιο οικονομική αλλά εξίσου ποιοτική φίρμα.

Kάτι μας λέει ότι η συγκεκριμένη σειρά θα πάει... άπατη!

Διαβάστε επίσης:

Η νέα fashion συνεργασία της Gwyneth Paltrow

Αποτοξίνωση ώρα μηδέν: Ακολουθώντας το παράδειγμα των σταρ

Gwyneth Paltrow: Chic in white στο πάρτυ του προέδρου Obama