Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Εύης Αδάμ!

Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Εύης Αδάμ!

Είναι ζευγάρι με Αργεντινό D.J

Όσο σκληρός και επίπονος και αν είναι ένας χωρισμός, αργά ή γρήγορα το ζευγάρι προχωράει και ξαναφτιάχνει τη ζωή του. Κάπως έτσι συνέβη και με την περίπτωση Λάμπη Λιβιεράτου και Εύης Αδάμ. Αν και Λάμπης προσπαθεί να ξεπεράσει τους δικούς του προσωπικούς δαίμονες, η Εύη έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα τη ζωή της.

Εδώ και καιρό, το πρώην μοντέλο έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη για το μέλλον μια και ένας νέος άντρας υπάρχει στη ζωή της. Πρόκειται για τον Ramiro, ο οποίο είναι από την Αργεντινή, αλλά ζει στην Ελλάδα και εργάζεται σαν D.J. Η Εύη γνωρίστηκε τον Ramiro, μέσω κοινού φίλου και αν και έχει περάσει προ πολλού το πρώτο αναγνωριστικό στάδιο μεταξύ των νέων ζευγαριών, το ζευγάρι διατηρεί πολύ χαμηλό profile και αποφεύγει τις δημόσιες εξόδους.

Ο Ramiro που είναι νεότερος της Εύης, είναι παραγωγός, κιθαρίστας και έχει δουλέψει σαν D.J σε πολλά μέρη του κόσμου, αλλά και στη Μύκονο, Οίο, Σαντορίνη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πριν ταξιδέψει τον κόσμο σαν D.J όμως δούλεψε για πολλά χρόνια σαν καθηγητής κιθάρας σε μουσικό σχολείο του Μπουένος Άιρες.

Ο Λάμπης γνωρίζει τον νέο σύντροφο της Εύης και μάλιστα όπως έγραψε το Πρώτο Θέμα ο ψυχίατρος του συνέστησε να κόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην σύζυγο του καθώς δυσκολευόταν να χωνέψει πως η πρώην σύζυγος του προχώρησε τη ζωή της με άλλον άνδρα. Αυτός λοιπόν ο όμορφος Αργεντινός είναι ο νέος άντρας στη Ζωή της Εύης, η οποία δικαιούται λίγη ευτυχία μετά την ταλαιπωρία του χωρισμού.